Agriturismo Carincone

Agriturismo Carincone
Echt om aan te raden! Zelden op zo’n mooie plek gezeten. Wat een unieke locatie. Duidelijk dat overal met zorg en liefde aan is gewerkt. Herkennen ons niet in de negatieve reviews. Dat Eric en Nanja je met rust laten, vinden wij juist een dikke pré. Zitten hier nu een paar dagen en vinden het prettige eigenaren.Tja, de onverharde weg is effe wennen maar wat is vakantie zonder beetje avontuur, gewoon rustig rijden en je komt wel op je bestemming.Fijne plek, goed verzorgd, adembenemend mooi.
Zoals vakantie hoort te zijn,sfeer vol appartement,alles aanwezig(tip neem afbakbroodjes mee)schoon. Gast vrije ontvangst door Nanja en Eric. Informatie map met alles wat je wilt weten,marktjes,openings tijden supermarkt etc. Heerlijke tuin met prachtig uitzicht,zowel aan de voorkant als achterkant.je kunt bbq en. Leuke dingen te doen in omgeving,maar vooral heerlijk om in je ligstoel in de schaduw te lezen en te genieten van het geluid van de krekels en het uitzicht,af en toe het zwembadje in voor verkoeling. Helemaal Top!een echte aanrader!
Bij agriturismo Carincone kom je echt tot rust. Wij hebben heerlijk genoten van de prachtige natuur in dit mooie stukje Italië. Wij waren hier in begin oktober, en de bossen begonnen al te verkleuren, het was ook nog heerlijk weer. We hebben mooie wandelingen gemaakt. Die staan ook in de informatiemap vermeldt die in het appartement aanwezig is. Eigenlijk was alles in het appartement aanwezig! Heel smaakvol ingericht, netjes en schoon. Heerlijk met een houtkachel, dus s'avonds hebben we gezellig bij de kachel gezeten. We hebben een heerlijke vakantie gehad en we zijn echt tot rust gekomen.
Heb geen min punten ondervonden, alles was even keurig en vriendelijk. Het is een mooie en rustige plek om vakantie te vieren, je viert hier echt je vakantie, alles om je heen ademt rust uit en het is ook echt genieten. Prachtige natuur rondom het huis en je kunt vanuit het huis mooie wandelingen maken. Nanja en Eric hebben er alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken, hebben veel informatie gegeven en ook belang gesteld hoe of we de trip hebben gevonden die we op dat moment maakte. De appartementen zijn zeer verzorgd en met veel liefde ingericht. Kortom we hebben een heel fijn gevoel aan deze vakantie overgehouden en kijken er graag op terug.
Net terug van een fijne vakantie bij Agriturismo Carincone, wat een prachtige plek om te verblijven, de rust en de ruimte is erg fijn. Als je op je terras zit is het alleen maar genieten welke kant je ook op kijkt. Mooie wandelingen in de omgeving gemaakt en zelfs een paar keer naar het strand. Het appartement was mooi ingericht naar een thema in ons geval vuur, warm en uitnodigend en ook erg schoon, van alle gemakken voorzien. De eigenaars waren erg vriendelijk en hebben ons leuke tochtjes en restaurantjes aanbevolen, ook aan de overzichtsmap die heel netjes en overzichtelijk was hebben veel gehad. Kortom een geslaagde vakantie en wij komen zeker nog een keer bij jullie logeren.
Er wordt hoog opgegeven over de gastvrijheid. De werkelijkheid valt echter behoorlijk tegen. Het onthaal leek goed maar daar bleef het dan ook bij. Geen belangstelling voor de gasten tijdens het verblijf van 1 week of hoe het verblijf bevallen was. Informatie over omgeving en activiteiten alleen via boekwerkje en reacties van andere gasten. Ontbijt niet mogelijk, wijn niet te koop. Overspannen reactie op een simpele maar terechte vraag over een sterke rioleringslucht in het appartement. Ondanks de aardige locatie een tegenvallend verblijf.
Huisdieren | Beschikbaar |
Cafe | Niet beschikbaar |