Laagste prijsgarantie

€ 156

Camping Village Mar Y Sierra

7.3
    ItaliëLe Marche (De Marken)Stacciola

*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Ga naar accommodatie

Village Costa Verde

7.6
    ItaliëLe Marche (De Marken)Porto Potenza Picena

Camping Podere Sei Poorte (Glamping)

7.9

la Sensazione delle Marche

8.3FantastischScore uit 44 reviews

Echt rustiek
Door Arie Kuperus op 17-08-2022

Wij waren in juli 2022 een week op camping La Sensazione. We vonden het een prachtig terrein. Het is klein, groen, rustig, ruime plekken, voldoende privacy, leuk zwembad. Enige minpunt is dat er maar twee toiletten zijn en maar twee hele kleine wasplekken. De wasplekken zijn ook nog heel dichtbij de toiletten, wat onvrij is.
Verder is de internetverbinding niet erg sterk. De campingbeheerders zijn zeer hulpvaardigheid en hebben ook gezorgd dat er voldoende goede informatie ligt over alle mogelijkheden in deze rustige, niet toeristische omgeving.

Heerlijke week!
Door Thomas op 26-08-2021

Heel gastvrij ontvangen door Alie en Lammert op hun kleine maar mooie, groene en verzorgde Agriturismo camping. Onze safaritent voor de week was compleet en schoon, evenals het sanitair. Het zwembad een fijne verkoeling en met de bergen en het strand op 30-40 minuten rijden genoeg te doen in de buurt. De mobiel heeft nauwelijks bereik op de camping, lekker rustig maar soms onhandig als je iets wilt opzoeken. Het is daarom te overwegen om de WiFi vaker aan te bieden dan alleen tussen 16.00u en 19.00u. Voor de fantastische pizza-avond op de camping was gelukkig geen internet nodig. Genoten, dank Alie en Lammert!

Prachtige en goed onderhouden camping
Door Familie van Vliet op 24-08-2021

In een mooie authentieke omgeving in Le Marche gelegen camping van Nederlandse eigenaren die er alles aan doen om de vakantie beleving optimaal te maken. Heerlijke tijd gehad met elkaar door de gezelligheid van een borrel/spelletje/pizza avond met mede camping gasten en de eigenaren op het terras. De ruim opgezette camping en het heerlijk verkoelende zwembadwater maakten onze vakantie compleet. Echt een aanrader! Bedankt Alie en Lammert!

Heerlijk!
Door Hans, Jacqueline op 12-01-2021

Een heerlijke camping in een prachtige omgeving. Een klein paradijsje. Alie en Lammert kennen de omgeving goed en zijn zeer behulpzaam. We hadden fietsen mee (ebikes). Dit was echt een succes! Super om in de omgeving te fietsen!

Prettig verblijf in Safaritent
Door Zeger en Paula op 18-09-2020

Wij verbleven 10 dagen in de safaritent. Mooie tent met opgemaakte bedden, grote koelkast en ruim opgezet. Tweepersoonsbed sliep heerlijk. Het eenpersoonsbed kraakte wel erg.
Door Corona was het heel rustig op de camping, waardoor wij bijna altijd het zwembad voor ons alleen hadden, echt een heerlijk zwembad!
Zeer vriendelijke eigenaren, die een heerlijke pizza avond voor ons organiseerden. We zouden in eerste instantie 1 week blijven, maar we hebben onze vakantie daar verlengd tot 10 dagen.
Wij hebben genoten!

Schitterende vakantie in een fantastische omgeving
Door Fam Goossens op 10-08-2019

Wij (gezin met twee kinderen van 9 en 11 jaar) hebben 16 heerlijke dagen beleefd op deze camping. Het zacht glooiend landschap met langs de ene kant de Adriatische kust en langs de andere kant de Apennijnen heeft ons meermaals in vervoering gebracht. Het is heerlijk vertoeven in de kleine nog niet door toeristen overspoelde pittoreske dorpjes (zoals Pergola, Arcevia, Ostra, Mondavio, Jesi, Urbino, Corinaldo, Pessaro, Fano, ...).
Net zoals de omgeving is ook de, bewust kleinschalig gehouden, camping adembenemend. Het perfect onderhouden terrein met verfrissend zwembad laat je volledig tot rust komen. Onze kinderen hadden snel leeftijdsgenoten gevonden dus voor hen kon de pret niet meer op. Ook wij denken met plezier terug aan de aangename babbels met de eigenaars en de andere gasten op het gemeenschappelijk terras dat, zonder enige verplichting, een ontmoetingsplaats vormt waar jong en oud elkaar in alle rust treffen.
Wij komen terug.