Laagste prijsgarantie
9.7FenomenaalScore uit 83 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.7

Over San Procolo

Camping San Procolo (Italië) heeft een mooi uitzicht op de heuvels van Le Marche. Op deze kleinschalige camping kun je meedoen aan wijnproeverijen, eetavonden en wandelingen. Of gewoon lekker relaxen bij het zwembad. De zandstranden van de badplaats San Benedetto del Tronto zijn terecht populair, hier ga je zo het heldere zeewater in.

Op camping San Procolo vieren vakantiegangers de tijd van hun leven te midden van prachtige natuur en een ongekende rust. Met zijn idyllische ligging biedt de camping ruime, schaduwrijke plekken en adembenemende uitzichten over de vallei, ideaal voor wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Het schone zwembad, de gezellige gezamenlijke maaltijden en de persoonlijke touch van de campingbeheerder dragen bij aan een onvergetelijke ervaring. De kindvriendelijke voorzieningen zoals een speelweide en een overzichtelijk zwembad maken het een paradijs voor gezinnen. Terwijl de nabijgelegen kust met haar heldere water en betaalbare restaurants zorgt voor de perfecte daguitstap. Kortom, een toplocatie die vakantiegangers graag nog eens bezoeken.

• BBQ toegestaan

• Wasmachine

Contrada Selve 3, I-63027

San Procolo

9.7FenomenaalScore uit 83 reviews

Prima camping
Door Bas op 31-08-2024

Prachtig gesitueerde camping op heuvel tussen de gewassen / velden. Mooie ruime schaduwrijke plaats voor de vouwwagen. Met heerlijke hangmat.

Klein, persoonlijke, overzichtelijke camping met vriendelijke eigenaar die de moeite nam om zaken voor je te regelen. Reserveerde bijvoorbeeld even een tafeltje voor je bij een goed restaurant.

Schoon en meer dan uitstekend sanitair.

Het enige minpunt is dat we deze camping uitgezocht hebben omdat er ook twee keer per week gegeten zou kunnen worden. Dit is helaas weggevallen door gebrek aan personeel.

Ik zou dit toch in ere proberen te herstellen of aangeven op de website. Want voor ons was dit wel een beetje een domper op de verder fantastische camping!

Fenomenaal
Door Anna op 06-09-2023

Het is de fijnste camping die we in jaren hebben gehad. Een prachtige ligging. Wij stonden op een ‘boven plek’ en hadden daar heerlijke schaduw van de beplanting, die genoeg privacy gaf en daarnaast ook nog eens een fenomenaal uitzicht over de vallei. De schaduw plek met hangmat is een heerlijke ontspanningsplek. Het zwembad is schoon, heeft een mooie ligging met genoeg schaduw en lekkere ligbedden. Het zwembad is niet diep (sta hoogte voor wat grotere (5+) kinderen) wat het ideaal maakt voor waterspelletjes. Het vriendelijk personeel verzorgt een lekker kop koffie, koele watermeloen, ander drankjes of, als op voorraad verse pastasaus. Tijdens ons verblijf was er 2x per week een gezamenlijke heerlijke maaltijd.
Het sanitair is heel schoon.
Binnen een half uur ben je aan de kust, prachtig blauw water en heerlijke betaalbare (vis)restaurants.
Het was echt fantastisch

Genoten op camping San Procolo!
Door P&L op 21-08-2023

We hebben een heerlijke tijd gehad op camping San Procolo! Mocht je het huren van een tent overwegen, de tunneltent is ons zeer goed bevallen. Heel ruim, fijne matrassen en van alle kampeergemakken voorzien. Daarnaast gesitueerd op een toplocatie met prachtig uitzicht. De camping is mooi groen aangelegd, met sfeervolle beplanting. Het sanitair was netjes verzorgd en voldoende voor het aantal plekken. Onze dochters genoten van het zwembad en van de contacten met andere kinderen (tijdens ons verblijf liepen de leeftijden uiteen en was er daarmee voor kleine kinderen tot tieners al snel voldoende aansluiting). Hoewel voldoende vrijheid om je eigen gang te gaan, is de optie van een cappuccino, wijntje of een gezamenlijke maaltijd (2× p.w. in hoogseizoen) op de gezellig gelegen picknicktafels naast het zwembad ook een fijne optie. Le Marche is daarnaast een hele prettige regio om te verblijven, aanrader!

Fantastische camping!
Door Cynthia op 17-08-2023

Ik schrijf dit terwijl we op een bedje aan het zwembad liggen. Echt een heerlijke rustige camping. Voor onze kinderen (2 en 6) is dit een hele prettige plek. Het zwembad is klein en overzichtelijk, de speelweide is leuk met een schommel, glijbaan en 2 trampolines. Douches en toiletten dikke prima! Tijdens ons verblijf een paar keer heerlijk mee gegeten, Pim en de meiden weten hoe dat moet!
De omgeving is heel erg mooi, je moet wel alles met de auto doen. Maar daar krijg je heel veel rust voor terug. Zelfs in augustus vinden wij het hier in de regio niet overvol en druk qua tourisme. De stranden vonden we wel mega druk, maar ach dat is overal hetzelfde.
Wij hadden een plekje onderaan naast het speeltoestel, daar zou ik niet weer voor kiezen. Maar verder is deze camping zeker het terug komen waard!

Mooiste camping van de Marken
Door David op 15-08-2023

Misschien wel de mooiste camping waar we ooit zijn geweest. De plekken bovenaan de camping zijn fenomenaal, het zwembad prachtig, en de eetavonden met andere gasten gezellig en lekker.

Heerlijke camping!
Door Sabrina op 11-08-2023

Wij stonden met onze tent bovenaan de heuvel, waar je een geweldig uitzicht hebt over de omgeving. Plekken zijn ruim en voorzien van een hangmat. Wij hadden erg veel schaduw wat fijn is als het warm is. Het sanitair is zeer schoon en netjes en voldoende plek ook als de camping vol is. De camping is erg mooi door een diversiteit aan bloemen en planten en netjes onderhouden. Het zwembad is erg schoon en wordt elke ochtend schoongemaakt. Ook gezellig om daar te liggen en andere mensen te spreken. De kids hadden snel vriendjes omdat er overwegend nederlanders staan. Vanuit de camping ben je met een half uurtje op het strand. De bergen iets verder rijden maar prima te doen. Paar keer aangesloten met de eetavonden ook erg gezellig.
Het enige puntje van kritiek maar waar de camping niks aan kan doen zijn de honden verderop die gedurende de nacht kunnen blaffen, maar dat went.