Villa Numoviv

We hebben de beste aanbieders voor Villa Numoviv voor je op een rij gezet:
Villa Numoviv
Het is puur genieten bij Villa Numoviv, een warm welkom met het gevoel van thuiskomen... Advies voor super mooie locaties als la Bibioteca. Was weer een heerlijk weekje relaxen!! Thnxxx Jeroen en Marleen😘
Het overtrof alle verwachtingen. We hadden een appartement op de begane grond, met een eigen terrasje/tuintje, maar wel qua privacy gescheiden van de rest. Eigenlijk ons eigen stukje. Ideaal voor het ontbijt. Dan het uitzicht, het ligt boven op een heuvel en je kijkt ver in en over het dal: een weids uitzicht. Dan nog het zwembad: apart gelegen, klein trappetje af, zodat dit apart ligt van de appartementen: lekker rustig dus. We wilden de hele dag op de site blijven, kon makkelijk, maar de omgeving is ook heel boeiend. De ene kant op: bergen, met op bijna iedere top een middeleeuws authentiek dorpje. De andere kant op dalen naar het strand, een uurtje rijden. Wat ons betreft: best of both worlds. Voeg daarbij nog het aangename gastheerschap van de eigenaren en het plaatje is compleet.
Een prachtige omgeving, stijlvolle appartementen een geweldige gastheer en gastvrouw!

Villa Numoviv
prachtige vakantie gehad ,leuke omgeving ,toffe en heel vriendelijke eigenaars die je graag wegwijs maken in de omgeving en waar je niks teveel aan kan vragen
Een bewogen (aardbeving) maar prachtige vakantie, die de verwachtingen oversteeg. We kunnen alleen maar de al legendarisch gastvrijheid van Jeroen en Marleen beamen. Villa Numoviv heeft gewoon alles wat je maar kan dromen, prachtige locatie, top accomodatie. En ja ook een 10 voor kindvriendelijkheid, voor onze tieners was alles aanwezig (Wifi, zwembad, etc.) Wij komen zeker terug!
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Cafe | Niet beschikbaar |