Laagste prijsgarantie

via Panoramica 6, 61011

7.7GoedScore uit 7 reviews

Geweldig hotel
Door joke zwijnenburg op 29-07-2017

Mooie ruimtes fijne bediening gratis wifi lekkere stoelen buiten voor het hotel ontbijt goed uitgebreid diner ook prima voor ieder wat wils schone kamers vlak bij het strand en het centrum ook het station is lopend te bereiken bushalte vlakbij

una vacanza da ricordare
Door rossella brescia op 29-09-2011

Ho dei ricordi molto piacevoli di questo hotel che e' decisamente nel mio standard per cio' che riguarda i servizi offerti e la qualita' della ristorazione.
Il personale e ' molto professionale.
location panoramica e tranquilla per chi vuole riposare.
Da consigliare a tutti i miei amici

superrr
Door MARIA BLASI op 28-09-2011

Ecco un hotel dove ritornerei volentieri.
Il personale e' molto professionale e il servizio curato.
ottima la ristorazione.
Location panoramica e tranquilla.
Molto piacevole e' la colazione servita nel giardinetto all'aperto.
Ho trascorso vermanete un soggiorno piu' che rilassante

Nooit meer
Door A.J. van der Klugt op 05-03-2010

Nog nooit zoiets meegemaakt, wat slecht. Kamers veel te klein, badkamer slordig en niet echt schoon. Maar het oppunt is het restaurant, waar ze duidelijk over opscheppen. Ik heb NOG NOOIT een Italiaanse kok meegmaakt die pasta opwarmt in een magentron nadat het is teruggestuurd met klachten over gaarheid. Alles maar dan ook alles is daar slecht en klachten worden niet serieus genomen. Wij hebben een heel compleet driegangen menu teruggestuurd en we kregen wel de rekening gepresenteerd (40 euro)omdat we ervan gegeten hadden. We zijn eerder weggegaan omdat we dit zonde van onze tijd vonden.

ze doen zich beter voor dan ze zijn
Door Chantal op 31-01-2010

Typisch een geval van: in de folder ziet het er beter uit. we dachten ook dat het goed zou zijn, ze hebben namelijk een hele chique entree, en een paar jaar geleden hebben ze in zo een glamourblad gestaan (deze liggen ook overal in het hotel verspreid) dat dit hotel helemaal geweldig zou zijn. Dit hotel hoort bij het tegenoverliggende hotel the Grand, maar in dit hotel worden echt de oude afdankspullen van dit wel prestigieuze hotel gebruikt. De kamer was vreselijk! Kingsizebed was 1.80 (terwijl mijn man 1.95 m is). Als je douchte stond je hele kamer blank. We hadden een balkon, stond 1 vieze plastic witte stoel op. Het zwembad was vies (dreven peuken in). Het ontbijt stelde niet veel voor (wij hadden er meer van verwacht). Het hotel zou parkeerplaatsen hebben maar dat was 3km lopen. Kon wel in de straatjes parkeren. Al met al vind ik het allemaal maar jammer. Als ze zich voordoen als een super glamour hotel moet je dat ook aanbieden, daar hadden zij blijkbaar geen zin (meer) in.

Wel aardig
Door Willem vd Hoeven op 24-08-2009

Geen parkeermogelijkheid bij hotel. Wel 2,5 km verderop mbv shuttlebus. Bewerkelijk dus. Kamers waren goed uitgerust maar behoorlijk aantal klein en dus erg vol. Eten was prima verzorgd door aardig personeel. Klein zwembad en kleine sportruimte. Wel zwembad van hotel aan andere kant van straat. Geen strandvoorzieningen van het hotel, dus zelf regelen tegen betaling. Dorp wel aardig maar niet bijzonder. Wij gaan er geen tweede keer naar toe. Aan de Italiaanse kusten zijn betere plaatsen te vinden.