Laagste prijsgarantie

• Airconditioning
Meer hotel info

Boek met andere aanbieders

Boek met Zoover

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

50 Reviews over Seiler

• 7Joeri17-05-2013

Goede plek

Goede hotel, dichtbij de stad.

• 9Ligging
    • 7Service
    • 7Prijs/kwaliteit
    • 7Kamers
  • 2Annemiek10-03-2012

matig hotel

Ik zou dit niet aanraden aan vrienden; bed goed en schoon , geen telefoon , internet en tv. Bij toilet bezoek met voeten in de douchebak zitten, bij douchen met een hand de deuren dicht houden anders spoot het water de hal in, bak van 50-50 cm kan niet eens bij je voeten komen.Vieze lucht door natte vloerbedekking in die hal. Ontbijt matig, broodje , croissant, jam chocopasta, pakketje met 2 toastjes, soms geen boter (op). Wel lekkere koffie! De ligging was centraal.Niet echt schone kamers.

• 6Ligging
    • 3Prijs/kwaliteit
  • 10Sjoehoe05-07-2011

GEWELDIG

Mooi centraal gelegen hotel. Op 5 min loopafstand van metrostation repubblica. Ontbijt: lekker Kamer: erg mooi en ruim. Vriendelijk personeel. EEN AANRADER!

• 10Ligging
    • 10Service
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Kamers
  • 5i. stolk-roos30-03-2011

helaas kiezen we deze niet meer

kleine kamer, geen stoel, een kast waar nauwelijks wat in kon, de badkamer was erg klein, je kon met moeite de douche instappen, ontbijt een broodje, een pakje met twee kleine toostjes, doosje jam, pasta, boter, alleen keuze uit koffie en thee, de eerste dag was onze kamer al weggegeven en moesten we in een ander hotel, deze kamer was ronduit een bouwval, enig pluspuntje was de correcte bediening aan de receptie, we hadden vergeten de klok te verzetten en misten onze bus, er werd voor ons keurig een taxi geregeld, zodat we toch op tijd op het vliegveld kwamen, jammer had me er meer van voorgesteld.

• 4Prijs/kwaliteit
  • 2M. Herrero20-03-2011

Zeker nooit meer!

Zeer slecht hotel, de kamer was net groot genoeg voor het bed. De badkamer vies, zilvervisjes kropen overal rond, er was geen warm water. De handdoeken werden opgevouwen en niet verschoond, alleen de zeer natte werden meegenomen. Men was bezig met verbouwen, dit ging gepaard met gehamer, geboor en indringende verflucht. "Uitzicht" uit het raam was een gore binnenplaats waar een constante rioollucht hing. Ontbijt bestond uit één broodje per persoon, twee voorverpakte crackers, koffie en melk. Onvriendelijk personeel, mopperende schoonmaakster die zich ergerde aan de voetsporen (hevige regenbuien gehad) en ons voortdurend in het Italiaans uitschold. In de lift (aangebouwd) kan één persoon staan met hooguit een koffer. Geen bar waar je kon zitten om iets te drinken, geen behoorlijk entree. Kortom: dit hotel verdient verwijderd te worden uit elke aanbieding!!!

• 1Service
    • 1Prijs/kwaliteit
  • 3M. Herrero20-03-2011

Dit nooit meer!

Net terug van trip Rome, verbleven in Hote Seiler. Vreselijk hotel, waren aan het verbouwen en hebben voortdurend last gehad van gehamer, geboor en verflucht. Kamers zo klein dat je bijna over het bed moest kruipen, geen warm water, geen toiletpapier, ontbijt slecht met harde broodjes (1 per persoon) geen verse jus d'orange, onvriendelijk personeel. Laatste avond werd mijn tas gestolen op terras tegenover, hotel weigerde de politie te bellen en na veel aandringen mocht ik gebruik maken van internet voor nummer Nederlandse ambassade (paspoort ook weg). In badkamer kropen de zilvervisjes over je tenen en het raam in slaapkamer keek uit over een binnenkoker waar een penetrante rioollucht uitkwam. Kortom: dit nooit meer!!!!!

• 1Service
    • 3Prijs/kwaliteit
  • 4Sab06-02-2011

Goede ligging, maar erg vies met veel schimmel

In eerste instantie kregen wij kamer 101. Dit was echt een verschrikkelijke kamer! Echt overal waar je keek zat schimmel. Niet alleen in de badkamer maar ook achter de bedden. We hebben naar ons reisbureau in Nederland gebeld en zij hebben een nieuwe kamer voor ons geregeld. Dit was een prima kamer. Het was wel balen dat op een gegeven moment het wc papier op was, dus zelf even nieuwe gehaald bij de receptie. Ontbijt hebben we niet meer genomen na het zien van de eerste kamer. Qua ligging is het wel super alles op loopafstand.

• 5Prijs/kwaliteit
    • 2Kamers
  • 1Karin Dupree30-11-2010

Inderdaad nooit meer wat een afschuwelijk hotel

Bij hotel Seiler in Rome kregen we in eerste instantie een kelderkamer.zonder daglicht airco klein vies en bedompt.Er was geen andere beschikbaar zeiden ze geld terug gevraagd zodat we naar een ander hotel konden gaan toen was er ineens wel een kamer met daglicht en airco. Erg kleine en benauwde kamertjes douche is 60x60cm kan je jezelf nauwelijks in wassen ook als je klein bent is het lastig. en overal schimmel daar moet je echt niet zijn.

• 3Service
    • 2Prijs/kwaliteit
  • 4Johan van Hoof01-11-2010

leuke ligging maar zeker geen twee sterren waard

Het hotel lag prima in het centrum van Rome maar de kamer die we hadden (108) was slecht. We waren weggestopt in een kelder, geen uitzicht naar buiten. De kamer was vies, stof op de muren, dikke laag stof op de ventilator. De kamer was klein; we waren met drie personen (echtpaar met zoon van 25 jaar) en zouden de beschikking krijgen over een triple room volgens de boeking maar het was een kleine twee persoons kamer waar een extra bed bij gepropt was. Het ontbijt was zeer eenvoudig en eenzijdig; iedere dag hetzelfde maar de ruimte was niet geschikt voor het grote aantal gasten en dus konden we op één keer na niet met drieën bij elkaar zitten maar verspreid over verschillende tafels. Ook hebben we het een dag zonder wc papier moeten doen omdat dit niet werd aangevuld alleen op de laatste dag.

• 5Service
    • 1Prijs/kwaliteit
  • 5Marinka Dam22-10-2010

Voor een paar dagen best te doen

Ligging is prima en op (redelijke) loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. Kamers zijn in achterstallige staat, maar bedden waren schoon en dat is toch het belangrijkste voor een kamer waar je alleen maar komt om te slapen. Personeel bij de receptie (24 uur bezet) was allemaal allervriendelijkst en hebben me goed geholpen met zoekgeraakte bagage op vliegveld. Ze spraken niet allemaal voldoende Engels. Ontbijt is summier, maar was voor ons een bodem om erop uit te gaan. Het hotel is ontzettend gehorig, maar heel Rome wordt gekenmerkt door lawaai dus dat lag niet alleen aan het hotel. Binnen de prijsklasse waarin wij zochten, vonden wij dit hotel al met al voldoende.

• 6Prijs/kwaliteit
    • 3Kamers