/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02730000-02739999%2FE2735471.jpg)
Domidea
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Fantastisch hotel. Voor een groot deel gerenoveerd. 5de verdieping iets te laag plafond maar een andere kamer gevraagd .Geen probleem. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Hotel ligt zeer centraal en in een gezellige buurt. veel terrasjes en winkeltjes. Bezienswaardigheden op loopafstand. Vaticaan en Colosseum op ca. 25 minuten.Prijs van het hotel is wel wat hoog maar je bent overal dichtbij.Goede bedden en mooie kamers. Ontbijt is goed. Als we weer naar Rome gaan , gaan we weer naar dit hotel
Hotel ligt op loopafstand van alle bezienswaardigheden, en personeel is bijzonder vriendelijk. Wij kregen gratis een update naar een de-Luxe kamer op de 6 de verdieping (kamer 603) met een mooi uitzicht over Rome. Ontbijt is zeer uitgebreid en echt meer dan goed. Er liggen elke dag verse eieren die je zelf in een mandje kan koken. Ook de koffie smaakt er zoals thuis. Kortom een aanrader voor een ieder die Rome wil bezoeken.
Hotel ligt aan het plein waar ook het parlement is gezeten. Hierdoor is er vrij veel politie aanwezig. De ligging is echt perfect, alles is op loopafstand van het hotel.
Dit hotel ligt op een ideale locatie midden in Rome. Bijna alles is vanaf het hotel te voet te bereiken. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.Wij hadden logies/ontbijt geboekt en het ontbijt was meer dan prima,zeer uitgebreid voor Italiaanse begrippen. Helaas was de kamer wat aan de krappe kant,de doorgang naar de badkamer was erg smal! Let daar op bij het aanvaarden van de kamer.
Zeer vriendelijk hotel. Vriendelijk personeel, schone kamers en een zeer goed ontbijt. De taxi-service van het hotel is een aanrader. Prachtige locatie, op rustig plein, op loopafstand van (bijna) alles in het mooie Rome. Wij komen er zeker terug!
Mooi hotel met een wat kleine kamer. Je kunt niet even gezellig gaan zitten. Nu is daar weinig van gekomen, omdat we zo'n beetje heel Rome te voet hebben gezien. Wat een prachtige stad. Alleen baalde ik enorm achteraf dat ik er niets van heb gezegd dat bij binnenkomst de tv knetterhard aanstond en de kamer enorm stonk naar (sigaretten)rook. De derde nacht was de lucht pas weer een beetje normaal. Ook de kruier deed of het normaal was toen hij onze koffer bracht. Dit verwacht ik niet van een 4 hotel. Ik had het niet moeten accepteren. Voor de rest alles op loopafstand te bereiken en behulpzaam personeel. Lekker ontbijt en 1 uur gratis internet.
Stadshotel | Beschikbaar |
Historisch hotel | Beschikbaar |