We hebben de beste aanbieders voor Morgana voor je op een rij gezet:
San Lorenzo Maria
Liften
Minibar
Adresgegevens | Via Filippo Turati 31, 00185 |
Morgana
Voor de tweede keer in dit hotel. In november 2018 ook hier geweest. Deze keer hadden we een erg kleine kamer. Verder was alles goed verzorgd. Het ontbijt super goed verzorgd en het ontbreekt aan niets. Alleen het Nederlands gekookte eitje
Mijn man en ik vebleven in hotel Morgana, ligt 2 min lopen van centraal station, personeel zijn erg vriendelijk, ontbijt is heerlijk en genoeg variatie.
Het Morgana hotel ligt dichtbij het Termini station (op loopafstand). Dit heeft een voor- en nadeel. Voordeel is dat je vanuit dit station een bus, metro of taxi kunt pakken naar de juiste bestemming. Nadeel het hotel ligt minder centraal. Als je naar het Vaticaan gaat is dit toch wel een uur lopen. Terwijl het Colosseum binnen 20 a 25 minuten lopen is mits je de weg weet. De kamer was netjes en schoon van het hotel. Er werd iedere dag schoongemaakt en opgeruimd en kregen nieuwe handdoeken. Het ontbijt was prima en er was voldoende keuze. Wat wij minder prettig vonden was dat wij een kamer hadden aan de straatkant en het 's nacht erg gehorig was. Dan hoorde je iemand schreeuwen op straat dan een loeiende ambulance enz. Daardoor kwamen we wel wat slaap tekort. De kamer was voor een vier sterren hotel aan de krappe kant. We hebben een stoel aan de kant gezet om een koffer neer te leggen.
Morgana
Mooi hotel dichtbij Termini station. Wij hadden een kamer in het bijgebouw een aantal meter verder op. Je moet bij aankomst een borg betalen, deze kan je niet pinnen. Gelukkig was er redelijk dichtbij een pinautomaat. Een medewerker liep met ons mee naar onze kamer en nam hierbij ook onze koffers mee. De hotel kamers in het bijgebouw zijn prachtig. Elke dag flesjes water en in het hoofdgebouw kom je de hele dag door koffie/thee en een croissant pakken. Enige 'nadeel' van de kamer was de erg grote wasbak en missende make up spiegel. Lenzen in doen was daardoor een gezellige uitdaging. Elke dag goede schoonmaak en toilletartikelen werken aangevuld. Ook het ontbijt was prima. Alleen een beetje weinig variatie. Na 3 dagen had ik het wel gezien. Goede service ook, ik wilde graag een extra kleine kussen, deze kwamen ze na een half uur al brengen!
Het hotel ligt midden in het centrum, dichtbij het station en de metro. Erg mooi en luxe hotel met een fantastisch ontbijt, erg uitgebreid. Zeker aan te raden.
We zijn net terug van een 5-daags verblijf. Ik kan helaas niet veel vertellen over het hotel zelf daar wij bij aankomst direct te horen kregen dat we niet konden verblijven in het hotel maar moesten genoegen nemen met een kamer in een soort van dependance, ongev. 150 meter verderop. Ook werd aan ons niet gevraagd hoe b.v. de reis was verlopen, maar we moesten direct onze legitimatiebewijzen en creditcard laten zien. Ook werd ons direct medegedeeld dat we bij het uitchecken toeristenbelasting moesten betalen a rato van een 4-sterren hotel en dat dit perse contant moest worden voldaan. (hoezo welkom??) Bij de dependance (na een zware voordeur en ook nog een hekwerk van slot te hebben gedaan) kregen we een hotelkamer met een 2 pers.bed, 1 slaapbank en 1 uitklapbed en dat terwijl we specifiek een familiekamer met 4 normale bedden hadden gevraagd. Zelfs het reisbureau had tijdens het boeken hierover gebeld. Er zou wifi zijn, dit was bar slecht, de badkamer was aan de kleine kant. Wel werd de kamer elke dag netjes schoongemaakt. Op onze vraag of we een andere kamer konden krijgen, werd ons verteld dat dit niet mogelijk was en dat we eigenlijk heel goed wegkwamen omdat we een balkon(netje) hadden. (1, 50 mtr x 0.75 cm) Ook van de gratis koffie met gebak e.d. konden we niet profiteren omdat 's middags niets meer werd bijgevuld op lauw water en warme jus d'orange na. Wat wel heel goed was, was het ontbijt, gewoon echt super. Ook het personeel deed tijdens het ontbijt super hun best, kan niet anders zeggen. Wat we jammer vonden was dat we geboekt hadden voor een 4 -sterren hotel met alles erop en eraan, maar dat hiervan niets uitkwam. Dit hotel was dus voor ons eenmalig en absoluut geen 4 sterren waard.