H10 Roma Citta - Adults only
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
de kamers zijn klassiek, maar heel netjes onderhouden. Ondanks het feit dat de buurt dichtbij het station, wat heel praktisch is, is was het er erg rustig. Een van mijn reisgenoten vergat een armbandje. Toen we een week later terug in Rome waren zijn we langs gegaan. Het armbandje lag aan het onthaal, met een briefje erbij van waar en wanneer het gevonden werd. Behulpzame mensen en vriendelijk onthaal
Net terug van een heerlijk weekje Rome. Zeer schoon hotel,vriendelijk personeel. Bij aankomst zagen we dat er een stopcontact los was...doorgegeven bij receptie, werd binnen een half uur gerepareerd. Douche is aan de kleine kant,bedden zijn goed,kamer was heerlijk koel. Ontbijt had wat uitgebreider mogen zijn. Hotel ligt 5 minuten lopen van Termini station. Wij vinden het een aanrader!
goed hotel maar te kleine badkamer. je kon je niet keren in de douche dan stond je er buiten.
In de periode van 02-11-13 tm 06-11-13 gelogeerd in dit keurige hotel Contilia. De kamer zag er keurig en goed verzorgd uit. Het onthaal en de service bij de receptie waren zeer netjes. Het ontbijt was goed verzorgd maar verwacht er geen luxe, des al niet te min was er genoeg keuze. Het hotel ligt op nog geen 200 meter van het trein en metro station. Een goede uitval basis om de stad te gaan verkennen met al zijn geweldige bezienswaardigheden. Dit hotel is zekers een aanrader !!!
De omgeving van het hotel laat het nodige te wensen over. Het ligt wel vlak bij het Termini station. Wij vonden het ontbijt ruim voldoende. Is overwegend zoet zoals de locale bevolking dit zelf ook nuttigt. Kamer was eenvoudig en schoon. Bedden sliepen prima. Van de 4 receptionisten zijn wij over 3 zeer tevreden. De laatste heeft ons (bewust?)verkeerde informatie verstrekt over de witte taxi's. Op de zijkant van deze taxi's staat een prijs die all inclusief is. De receptionist beweerde echter dat deze taxi's nog toeslagen en koffers apart zouden berekenen. Dit is de reden dat wij uiteindelijk gebruik hebben gemaakt van de (dure) eigen hoteltaxi. Het blijkt echter niet waar te zijn. Voor 48 euro brengen de witte taxi;s je naar het vliegveld. Jammer. Dit gaf toch een vervelende nasmaak aan een voor de rest fantastische week in Rome.
Bij aankomst konden wij gelijk inchecken. We werden door een schoonmaakster naar onze kamer gebracht, die ineens in een bijgebouw bleek te zijn. Na vele malen vragen, bleef de reden hiervan onduidelijk. De entree van dit bijgebouw was dramatisch, de kamer zelf prima. Na aangegeven te hebben liever in het hotel te verblijven, kregen we een andere kamer aangeboden. Dit was niet meer dan een hondenhok en erg donker. Dan toch maar voor de kamer in het bijgebouw gekozen. We hadden hier geen prettig gevoel bij. De bedden waren erg hard, mijn vriend heeft Rome verlaten met hevige rugpijn! Het ontbijt was karig. Droog brood en slechte koffie. Hier hebben we maar één dag gebruik van gemaakt, de rest van dagen broodjes gehaald bij een plaatselijke supermarkt! Lekker vers en goed betaalbaar! De ligging van het hotel is prima, dichtbij het Termini station waardoor je alle kanten op kunt. Bij een volgend bezoek aan Rome zou ik absoluut niet meer voor dit hotel kiezen!
Adults only | Beschikbaar |
Bouwjaar | 1968 |