Tijdelijk geen boekingskosten

• Draadloos internet

8.7FantastischScore uit 61 reviews

Geweldig
Door Mir op 15-12-2019

Samen met mijn zoon toen 18 naar prachtig Rome. Hier gelogeerd 3 nachten... Hadden 2 persoonskamer geboekt. En een 3.persoons gekregen... Toch fijn als je dan ieder een eigen bed hebt... Top service op veel fronten... Altijd iemand aanwezig in de lobby

Fantastische service
Door Ria op 22-09-2019

Samen met mijn dochter genoten van Rome. Heerlijk ontbijten op het dakterras met hele aardige en behulpzame bediening. Ook in de receptie altijd een vriendelijk woord. Mijn autosleutels in de kluis laten liggen. Na mijn belletje vanaf het vliegveld is er meteen gekeken. Na overleg is de sleutel keurig opgestuurd. Top service.

Verborgen juweeltje
Door Ilona op 15-04-2019

Schoon, super vriendelijk personeel. De lekkerste cappuchino van Rome was te krijgen... . . in dit hotel. Super centraal gelegen, genoeg restaurantjes in de buurt. Een echte aanrader in het enorme aanbod van hotels in deze stad. Als we nog eens terug gaan naar Rome, dan is dit weer ons hotel.

LINDO HOTEL BIEN SITUADO
Door noemi op 14-10-2018

Las habitaciones estan limpias. la ubicacion es muy favorable. Personal amigable y servical..

Aanrader voor een weekendje Rome
Door Ilse op 28-03-2018

Een mooi hotel voor een weekendje Rome. Het ligt vlakbij station Termini en het is makkelijk te bereiken vanaf de luchthaven. Vanuit het hotel ben je zo be Termini en vanuit daar kun je de metro of stadsbus pakken of een hop-on hop-off bus. In de buurt van het hotel zijn verschillende goede restaurants waar je goed kunt eten. Het hotel is niet zo heel groot maar alles zit er wel netjes uit en het personeel is zeer vriendelijk. Iedere ochtend kun je lekker ontbijten met eventueel als het lekker weer is een dakterras. Het ontbijt is niet heel uitgebreid maar zeer prima, ze hadden genoeg keus. De kamers zijn prima. Ruime kamer met twee persoonsbed of twee losse bedden, een loungebank, TV, kast met kluisje en een ruime badkamer met bad en douche in een. Een echte aanrader!!!

Fantastisch
Door Ilse Duinhouwer op 25-02-2018

Waanzinnig leuk ontvangst bij de receptie, mooie schone kamer met heerlijke bedden. Geweldig dakterras waar we dagelijks ons ontbijt aten, ruim ontbijtbuffet met het allervriendelijkste personeel. Gelegen op nog geen 10 minuten lopen vanaf het Termini treinstation. Reis en vlucht geboekt via touroperator.

• Domidea
    € 331

Domidea

7.1
    ItaliëLazio (Latium)Rome

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• H10 Roma Citta
    € 317