Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Colosseum

6.9Voldoende

Score uit 371 reviews


 • 7Bob28-11-2018

  Mooi vanbuiten, iets minder vanbinnen

  Ben er al 2x geweest, en beide keren niet echt lang moeten aanschuiven, een half uurtje of zo en ik had mijn ticket. Vanbinnen is het colosseum jammer genoeg lang niet zo mooi als vanbuiten, dus indien je geen culture buff bent, dan kan je overwegen dit over te slaan.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in oktober 2018

 • 8Priya Gopal18-11-2018

  Indrukwekkend en een must-see voor Rome

  Trek voor het Colosseum zeker een uurtje uit. Ik had voor de entree en gids 30 euro betaald (die gidsen staan daar voor de ingang) wat zeker de moeite waard was. Iljana gaf wat achtergrond informatie over de totstandkoming van het Colosseum en de bouw. Na de tour heb je nog wat tijd om rond te kijken voordat je een andere gids krijgt voor het Forum.

  Rapporteren

  Alleen gereisd in november 2018

 • 7Rianne07-07-2018

  Indrukwekkend, maar zonder tour snel uitgekeken.

  Door van te voren skip-the-line tickets te bestellen via tiqets en deze in te ruilen via een kassa konden we langs de lange wachtrijen snel naar binnen! Op het plein was echter niet heel duidelijk aangegeven waar je tickets moest kopen/halen. Hier moet je trouwens als nog in de rij staan! Eenmaal binnen was het opzich wel indrukwekkend maar wij waren er snel uitgekeken, van buiten lijkt het toch een stuk indrukwekkender. Ik raad mensen aan om een tour te doen door het colosseum, dan krijg je veel meer informatie. Wij hadden dit niet en misten de informatie dus wel.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in juni 2017

 • 4Dirk12-06-2018

  Rome is mooier zonder het Colosseum

  Rome is een prachtige stad met heel veel mooie bouwwerken, bezienswaardigheden. De buitenkant van het Colosseum hoort daar zeker bij maar.......... ga niet naar binnen. Je staat zo maar een paar uur in de rij om vervolgens naar een bak puin te staren. Toeristischer dan toeristisch.Zonde van je tijd. Veel boeiender was het voor ons om een fietstocht te maken met een gids die ons werkelijk meenam in de historie van Rome. Rome was prachtig,net als het weer overigens.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juni 2018

 • 8Rick22-04-2018

  Must see... Zeker de binnenkant!

  Het Colossuseum, een must see in Rome... Alleen om naar binnen te kunnen heb je engelengeduld nodig...Mijn tip, ga vroeg en neem een gids (er staan er genoeg) Met gids ben je snel binnen, leer je heel veel over het Colossuseum, vaak in combinatie met het Rome forum voor rond de 25.00 euro! Wij waren binnen een half uur binnen, dus inclusief alle verplichte controles die bij alle grote bezienswaardigheden staan in Rome! Een tweede mogelijkheid is om later in de middag te gaan, maar dat is zeker zomers, met 30°+ temperaturen geen optie!

  Rapporteren

  Gereisd met partner in april 2018

 • 8Karin27-06-2017

  Heel indrukwekkend

  Alleen audio tour heeft geen zin. Niet erg duidelijk. Verder een geweldige bezienswaardigheid. Tip koop kaartjes skip the line via internet. Scheelt veel wachttijd.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juni 2017

 • 9Paul01-04-2017

  Sprakeloos ! !

  Wow, wat een bouwwerk en een knap staaltje van architectuur. Onvergetelijk en sprakeloos ! ! Sta geen uren in de rij om een toegangsticket te bemachtigen, maar ga eerst naar de kassa van het Forum Romanum en koop daar je ticket. Het toegangsbiljet is 2 dagen geldig en geldt voor zowel het Colosseum als voor het Forum Romanum.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in januari 2017

 • 9Henk Van Daele24-02-2017

  Boek een rondleiding!

  Zorg dat je online een rondleiding boekt (dan kan je ook ondergronds gaan en in het midden staan) én kom op tijd, want door een grondige security check duurt het meer dan een uur voor je binnen bent. Maar dan is het genieten!

  Rapporteren

  januari 2017

 • 10Frank17-09-2016

  terecht het beeld van Rome

  Zeer toeristisch maar meer dan terecht. Op onze klassieke romereis lang geleden, bestond het de leraars om dit over te slaan, onbegrijpelijk. Wetende dat je maar een fractie ziet van wat dit ooit was, dan is dit nog altijd een toonbeeld van het architecturele niveau destijds. En nauwelijks verschillend van een moderne voetbalarena.

  Rapporteren

  april 2016

 • 10Cynthia25-07-2016

  Prachtig!!

  Heel bijzonder om te bezoeken! Tip: Koop vooraf in Nederland al je kaartje, scheelt een enorme wachtrij!

  Rapporteren

  Gereisd met partner in oktober 2015


10 van de 371 reviews gezien