Laagste prijsgarantie

Cecil

We hebben de beste aanbieders voor Hotel Cecil voor je op een rij gezet:

8FantastischScore uit 31 reviews

• 5Kindvriendelijk

Hotel info

• Airconditioning
Meer hotel info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

31 Reviews over Cecil

• 9Eva20-06-2022

Heerlijke vakantie gehad

We hebben een heerlijke stedentrip in Rome achter de rug. Hotel Cecil was een fijne uitvalsbasis en een echte aanrader. De locatie is perfect, vlakbij verschillende bezienswaardigheden zoals de Spaanse trappen en Trevifontein. Eigenlijk kan je overal naartoe lopen. Het hotel heeft een klassieke uitstraling en mooie kamers. Enige minpunt was de WiFi, die werkte niet altijd. Ontbijt was simpel, maar prima. Neem ook zeker een kijkje op het dakterras.

• 9Hygiëne
    • 9Prijs/kwaliteit
  • 7Fam. Van Inn27-03-2022

Goede locatie

Een goede locatie, maar de hotelkamer viel tegen. De kamer was niet aangenaam, achterin gelegen, weinig ramen. De meubels roken ook echt muf. Er was wel een nieuwe badkamer maar geen verwarming. Een goed basis ontbijt. Verder goed hotel met een dakterras.

• 3Kamers
    • 8Service
    • 8Hygiëne
    • 5Kindvriendelijk
  • 9FvR06-02-2019

Hotel Cecil zeker een aanrader!!

Prima hotel, erg schoon, rustig, midden in centrum, metro dichtbij. Erg vriendelijk personeel. Aanrader!! Ga niet eten bij ristorante Leon D’ Oro, dit is om de hoek bij Cecil. Hier wordt je echt opgelicht, 7 euro voor een glaasje prosecco, 15 euro voor half flesje wijn.

• 10Hygiëne
  • 8Christina7719-01-2018

Erg gastvrij en zeer centraal gelegen

Fijn kleinschalig hotel waar je ondanks in een hele drukke stad Rust vind,heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles netjes en schoon. Zeer centraal gelegen Ontbijt vonden wij te veel zoet,misten gezonde levensmiddelen Ik zou dit hotel aan iedereen aanraden

• 8Ligging
    • 8Hygiëne
  • 10Pluim14-11-2017

Rustig, goed, centraal gelegen hotel.

Goed, kleinschalig hotel in het centrum, maar geen geluidsoverlast. Nette moderne kamer (212) met goed bed en nieuwe badkamer. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel bij de 24u receptie. Let goed op dat je bij restaurantjes om de hoek niet wordt opgelicht met (handgeschreven) te hoge rekening. Rome is prachtig en dit hotel een aanrader!

• 10Prijs/kwaliteit
    • 10Eten
    • 10Hygiëne

sales manager, 17-12-2017

Dear Sir/Madame, We are glad you loved your stay in our Hotel. We enjoy a very central location that allows you to step out literally in the heart of Rome. We appreciate you noticed that. Wishing you all the best!

Thank you

• 10J. de Jong07-03-2016

Geweldig!

Centraal gelegen hotel, uitstekend om van daaruit de stad te verkennen. Op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden, maar de metro is ook nabij. Vriendelijk en enthousiast personeel, goed Engels sprekend. Hotel is gevestigd in een oud gebouw, maar ziet er keurig en schoon uit. Goede bedden en badkamer. Schoonmaak uitstekend. Ontbijt is gewoon voldoende, geen overdaad, maar voldoende variatie. Ontbijtruimte wat klein, maar ze waren nu het dakterras aan het inrichten om daar het ontbijt te serveren. Mooi uitzicht daar! We hebben een heel fijn verblijf gehad.

• 10Prijs/kwaliteit

sales manager, 17-12-2017

Dear Sir/Madame, The whole staff here at Hotel Cecil is thrilled to hear such good feedback, and we’re proud to satisfy any guests needs! We thank you for your time with us and hope to welcome you again in the near future! Best Regards

• 9C. de Haan18-08-2015

Echt een aanrader!

Hotel Cecil is een prima hotel, met zeer vriendelijk Engels sprekend, behulpzaam personeel. Het hotel is bevindt zich dichtbij de Spaansetrappen en is zeer centraal ten opzichte van heel veel bezienswaardigheden. De slaapkamer en badkamer van de hotelkamer welke wij hadden was zeer royaal, en prima verzorgt (elke dag schoon handdoeken) en regelmatig nieuw beddengoed. Het ontbijt was erg uitgebreid en voldoende keus. Wat mijn zoon zeer kon waarderen was de gratis Wifi. Een aanrader is echt om Rome op de fiets te ontdekken relatief goedkoop, en voor Hollanders prima te doen.

• 10Eten
  • 9Pascal en co03-08-2011

Aangenaam hotel in centrum van de stad !!!

Vriendelijk onthaal, mooie propere kamers. Geen last van het straatlawaai.

Enig minpunt is te kleine ontbijtruimte waardoor er soms gewacht moet worden op een vrije tafel. Oplossing is het dakterras : super mooi uitzicht !! Nu wordt het dakterras uitsluitend gebruikt voor te aperitieven. Het hotel is prijs/kwaliteit een aanrader .

• 7Service
  • 9Kees en Diane01-05-2011

Super hotel met geweldige ligging

We zijn net terug van een week Rome, hotel Cecil is een meer dan een prima hotel, alles is zeer goed verzorgd,zeer voorkomend behulpzaam personeel. Gratis internet.Spreken goed engels.Ontbijt is royaal, veel zoete broodjes, cake, taart en kaas, yoghurt, verschillende cereals, toast. Onze kamer was op een hoek met een balkonnetje. Ligging was aan de achterkant, daarom wel wat donker binnen,veel spiegels en luxe uitstraling. Prachtig dakterras met geweldig uitzicht waar ze vanaf mei het ontbijt serveren. Ligging hotel is zeer centraal,prima buurt met meer hotels vlakbij spaanse trappen en trevi fontein maar ook opstapplaats van hop on hop off bus of de gewone lijnbussen en/of metro. Omdat we s'avonds pas vertrokken konden de koffers zonder probleem tot de middag in een opslagkamer staan. Een heel goed hotel en zeker een aanrader.

• 9Prijs/kwaliteit
    • 9Eten
  • 7Jorien16-03-2011

Goed hotel, centrale ligging

Hotel Cecil is een goed hotel. Vriendelijk personeel. Ontbijt was lekker, veel verschillende broodjes. Verder zijn er verschillende kamers, de een iets luxer dan de ander. Minpunt van onze kamer was dat de douche erg laag was. Het hotel ligt erg centraal, dichtbij de spaanse trappen en de trevi fontein. Verder is alles goed te voet te bereiken.

• 8Ligging
    • 7Service