Al Viminale Hill Inn
- Airconditioning
- Sportfaciliteiten
Boek met andere aanbieders
Boek met Zoover
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie2 februari (8 dagen)Incl. vlucht vanaf RotterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 440 Ga naar accommodatie6 februari (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 709 Ga naar accommodatie4 februari (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 558 Ga naar accommodatie4 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 992
- Niels van Dijk22-09-2020
Redelijk hotel uitstekende locatie
Plus: centraal goede locatie tegenover operatheater, erg schoon, goede ontvangst, zeer gastvrij. Min: relatief kleine kamer, erg warm: airco slaat na een half uur uit, waarna de temperatuur weer oploopt naar tegen de 30 graden. Gezien centrale ligging doe je de ramen ook niet open ivm geluid.
- Pasje01-09-2020
Mooie kamer, luxe badkamer, aardige receptionist
Omgeving, kamer/badkamer en de bereikbaarheid zijn perfect, prima en prachtig. Het enige minpunt was dat het zeer gehorig is. We hoorden de conversaties van buren (die er soms verhit aan toegingen- de man sloeg wel eens met de vuist op tafel en sprak vaak met verheven stem om 7 uur ‘s ochtends)
- Amber Wortman23-06-2019
Voor herhaling vatbaar
Super ontvangst door de gastheer! Het hotel is erg mooi en ligt zeer centraal. Wij hebben alles te voet kunnen zien en geen metro of tram moeten gebruiken. Ik zou dit zeker aanraden, je ziet zoveel meer van Rome! Het hotel was schoon en dagelijks werden onze bedden opgemaakt. Wij zouden hier de volgende keer zeker opnieuw verblijven!
- Eten
- Wilfred07-08-2018
Heel goed hotel
Het hotel is mooi centraal gelegen, op redelijke afstand van het station en het Colosseum. Metro is dichtbij om bijv naar Vaticaan te gaan. Kamers zijn netjes, ruim en schoon. Wat vooral opvalt is de ontzettend vriendelijke service bij de balie. We hadden met een groep 3 kamers. Ofschoon we te vroeg arriveerden werd alvast 1 kamer schoon gemaakt zodat we daar konden omkleden en onze bagage konden stallen. Ook bij vertrek was er mogelijkheid om bagage achter een gesloten deur achter te laten. Op de gang staat koffie (Nespresso) thee en water gratis ter beschikking. De airco werkt uitstekend, het gebouw is ook best koel. Ik vind het hotel echt een aanrader voor wie Rome bezoekt, kan geen nadelen bedenken. Hooguit dat het nóg beter in het centrum zou kunnen liggen, maar dat is onzin.
- R. Janssen, Nederland16-01-2018
Prima hotel
Plus: mooie, goed uitgeruste kamer, prima badkamer; goede service en informatie door personeel, gratis koffie/thee voor gasten, op loopafstand van Roma Termini (centraal station); bagage-opslag na uitchecken is mogelijk. Min: bed (doorgezakt); hotel aan buitenzijde slecht herkenbaar. Resumé: prima en betaalbaar hotel voor citytrip!
Hotel Al Viminale Hill Inn info
- KluisBeschikbaar
- TVBeschikbaar
- TweepersoonsbedBeschikbaar
- Thee- en/of koffiezetapparaatBeschikbaar
- Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
- Contactloos incheckenBeschikbaar
Afstand in meters