Roma Flash Sporting
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Via Settevene Palo km 19.800, I-00062 |
Roma Flash Sporting
De camping is fraai gelegen aan een prachtig schoon meer. Qua aanbod is de camping ingericht op Italianen. Het zwembad gaat na afloop van de Italiaanse zomervakantie (1 September) dicht.
Het parkkerveld dicht bij het meer heeft een groot aantal oude bomen. Bij een nachtelijke storm bleek dat de staat van het onderhoud slecht is. Veel grote (verrotte) takken waaiden uit de bomen en veroorzaakten veel schade.
De dag erna begon het grote opruimen en de afvoer van de beschadigde caravans en campers. Het vakantiegevoel was weg en wij zijn vertrokken.
Tip: kijk voor een kampeerplaats kiest goed omhoog of het wel veilig is om te staan.
Camping gelegen aan het prachtige meer van Bracciano. Wij hebben een stacaravan gehuurd (nummer 6). Voldoende schaduw en veel ruimte om de stacaravan. Onze dochters (13 en 16 jaar) hebben zich op de camping goed vermaakt. Hadden snel contact met Nederlandse en Italiaanse leeftijdsgenoten, waarmee ze naar het strand gingen en de avonden doorbrachten. Ze willen hier volgend jaar graag weer naar toe. De camping is rustig en de eigenaresse houdt alles goed in de gaten. Ze heeft een no-nonsens mentaliteit en is erg vriendelijk en behulpzaam. Op de camping is een restaurantje, met uitzicht over het meer, waar je lekker kunt eten. Er zijn genoeg leuke plaatsjes te bezoeken en Rome ligt dichtbij. Wij hebben genoten van deze vakantie en komen hier volgend jaar zeker terug!
Heerlijk gelegen onder de bomen aan het meer van Bracciano. Volop schaduw en een heerlijk verkoelende bries vanaf de avond. Het was er erg rustig ivm Covid-19 dus alle ruimte om te kamperen. Uitstekende uitvalsbasis voor dagtripjes naar Rome met bus vanaf de camping naar station Bracciano, voor 9 euro pp hele dag vervoer naar en in Rome. Eenvoudig en lekker eten op de camping en lekkere koffie. Aanrader.
Super centrale ligging. Mooi aan het meer en waarbij je heerlijk in het schone water kunt zwemmen en watersporten. mooie kleine dorpen in de omgeving. We hebben hier een huisje gehuurd super de luxe. Dit is ondertussen al het tweede jaar dat we hier komen en het voelt als thuiskomen. Super gastvrij de eigenaarresse .
Wij waren hier 2x op tussenstop vanwege onze roadtrip Sicillie. De camping voelt als thuiskomen. Daarom komen we hier vaak. De eigenaresse is streng maar rechtvaardig. Volledig te begrijpen. Als je je gewoon aan de regels houd is het een super aardig mens. Ze kan zelfs al in het Nederlands communiceren. Het geen in Italie uitzonderlijk is. Voor de rest mooie plaatsen aan het meer. Een goed restaurant met aardige bediening en heerlijk italiaans eten voor niet te veel. Ideaal als uitval basis voor een bezoek aan Rome. Voor iedereen die van een familiare sfeer houd raad ik deze camping van harte aan