9FenomenaalScore uit 39 reviews

Deze accommodatie heeft een score van 9

Over Green Village Resort

Green Village Resort

Ontdek de charme van Green Village Resort, een sereen toevluchtsoord weg van de drukte, maar toch in het hart van Lignano Sabbiadoro. Dit resort is een oase voor liefhebbers van zwembad en strand, waar ontspanning en plezier naadloos samenkomen. Geniet van de verfrissende buitenbaden en laat je verleiden door de aangename ontspanning in de whirlpool. Een perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie.

De ligging

Green Village Resort ligt in de idyllische setting van Lignano Sabbiadoro, een plek die bekend staat om zijn gouden stranden en levendige sfeer. Dit verblijf bevindt zich buiten de grote drukte maar toch midden in het centrum, waardoor het een perfecte balans biedt tussen rust en toegankelijkheid tot lokale bezienswaardigheden. De nabijheid van zowel het strand als het centrum zorgt ervoor dat vakantiegangers gemakkelijk kunnen genieten van zon, zee, en de Italiaanse cultuur. Voor degenen die verder willen verkennen, biedt de lokale tourdesk ondersteuning bij het boeken van excursies. Voor de aankomst en vertrek is er een transferservice beschikbaar, waardoor de reis naar het resort zorgeloos verloopt. De afstand tot de luchthaven maakt het ook een handige keuze voor zowel binnenlandse als internationale vakantiegangers.

Green Village Resort biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten die zijn ontworpen om aan de behoeften van elke vakantieganger te voldoen. Het hart van het resort is zonder twijfel het indrukwekkende zwemcomplex, ideaal voor zowel actieve ontspanning als aquarobicstrainingen. Kinderen kunnen spetteren in de speciale kinderzone, terwijl volwassenen kunnen ontspannen in de whirlpool of genieten van een drankje bij de zwembadbar. Naast de zwembaden biedt het resort diverse sportieve activiteiten aan zoals fietsen, tennis, en golf. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, biedt het resort een uitgebreid wellnessaanbod, inclusief een spa, sauna, en hamam. Met faciliteiten toegankelijk voor rolstoelgebruikers, staat het resort open voor iedereen. De 24-uurs receptie, kinderopvang, en roomservice zorgen ervoor dat alle vakantiegangers een zorgeloos verblijf hebben.

In Green Village Resort kunnen vakantiegangers genieten van een culinaire ervaring in het restaurant, waar zowel lokale als internationale gerechten op het menu staan. Voor lichtere maaltijden of een gezellige koffiepauze is er een koffiehuis en een bar beschikbaar. Afhankelijk van de voorkeur kunnen vakantiegangers kiezen uit verschillende boekingsmogelijkheden zoals halfpension en volpension, waarbij een smakelijk ontbijtbuffet energie biedt voor een dag vol activiteiten. Voor degenen met specifieke dieetwensen biedt het resort dieetgerechten, glutenvrije maaltijden, en vegetarische opties aan. Speciale menu's en kindermenu's zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is.

Houd er rekening mee dat hoewel Green Village Resort faciliteiten biedt voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, het altijd aan te raden is om specifieke behoeften vooraf te bespreken om zo de best mogelijke ervaring te garanderen. Het resort accepteert de meest gangbare creditcards zoals American Express, Visa, Diners Club, en MasterCard als betaalmethode. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

4 Via Casa Bianca 4, 33054

9FenomenaalScore uit 39 reviews

Super verblijf gehad!
Door Marleen op 15-08-2021

Heel mooi en verzorgd vakantiepark/hotel. Wij verbleven in een family villa met 5 kinderen. Het huis was mooi, schoon en compleet ingericht. Elk vertrek heeft zijn eigen airco. De zwembaden zijn heerlijk en goed van temperatuur. De openingstijden van de zwembaden zijn ook heel fijn! Wij maakten elke avond tot 22:00/22:30 nog een avondduik. Fietsen verhuur in het resort zelf voor maar €2,00 per dag. In de marina punta verde (haven) tegenover het resort kan je een boot (rib) huren, ook zonder vaarbewijs krijg je een motor met 40pk. Echt een aanrader voor een heerlijke dag op zee!!

Heerlijk verblijven hier!
Door Eveline van Corstanje op 04-12-2017

Prachtig resort met veel mooie bomen en planten, mooi schoon zwembad, accommodatie fris en alles wat je nodig hebt aanwezig, kortom heerlijk verblijven hier!!!

Geweldig!
Door Familie Smeets op 19-08-2017

Een bewuste keuze deze accommodatie,wij verbleven in een Royal appartement Geweldig. Wat een ruimte, heerlijk. Het is er super schoon en iedere dag komen ze poetsen en de handelen verschonen, bedden werden alleen opgemaakt maar dat is ook prima. Het is er rustig een mooi zwembad,genoeg ligbedden voor iedereen. Je krijgt aparte handdoeken voor het zwembad. Welness is apart gemaakt de sauna en turkish bath ff chillen kan hier prima. Bij het zwembad zijn wc's,kleedkamers en douchen.Er is een Poolbar die open is van 10 uur tot 19 uur en hier krijg je drinken, ijsjes,iets voor de kleine trek of de lunch is hier ook goed te doen. Wij hadden vol-pension en de lunch vonden wij wat tegenvallen,het eten was nar onze mening zowiezo meer gericht op de Duitsers. Maar je kunt er absoluut goed eten. Ontbijt is van 7.30 tot 10 uur Lunch van 12.30 tot 1.30 uur Diner van 19.00 uur tot 8.30. Het personeel is zeer vriendelijk en ja Valentino houdt alles goed in de gaten en strak onder controle!

Green Village Resort

Ideale locatie voor een relaxte vakantie
Door Marlies op 12-08-2017

Mooi, schoon, verzorgd vakantie complex. Wij verbleven in villa Harmony, een heel ruimtelijke twee-onder-een kap woning. Goede airco in alle ruimtes afzonderlijk te regelen, veel kastruimte, goede bedden, perfecte douche en niet gehorig. Wij verbleven op logies basis en hebben 2x in restaurant gegeten. Voorgerechten buffet is heel uitgebreid, veel vis. Hoofdgerechten is beperkt. Kwaliteit is goed. Binnen 10 minuten ben je met de auto in Lignago Pineta of Sabbiadoro waar veel goede restaurantjes zitten. Zwembad is heel schoon. Een groot pluspunt: er zijn ruim voldoende bedden en parasollen, geen handdoekjes leggen! 1 minpunt: het adults-only gedeelte zit vol met kleine kinderen en er is geen toezicht. Animatie is inderdaad vooral gericht op kleinere kinderen. Dit was voor ons geen gemis omdat we elke avond naar 1 van de omliggende plaatsjes gingen. Een perfecte locatie wanneer je het geen probleem is om de auto te pakken of te fietsen

Leuk maar niet nog een keer
Door aac op 28-07-2017

Ook al hebben we een leuke vakantie gehad ik denk niet dat we nog eens teruggaan. Er valt in de omgeving echt heel weinig te doen en te zien.

minpunten: Hotelkamer is aan de kleine kant voor 2 volw en 1 kind. Huisje is ruimer. weinig animatie, ook elke dag hetzelfde zwembadwater te koud

Pluspunten: Lekker gegeten, maar echt weinig warme keuze Overal heel proper, behalve onze douche(schimmel) vriendelijk personeel

Geweldig
Door Aim op 15-09-2016

Super Vakantie gehad! Schoon,mooi, super survice in 1 woord geweldig!

Als ik een nadeel zou moeten noemen, dan was het voor ons de afstand naar het centrum. ( maar wisten we natuurlijk van te voor)