7.6GoedScore uit 277 reviews

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Bij Lido di Pomposa, in Italië, ligt Camping Vigna sul Mar. Houd er rekening mee dat hier veel honden komen, er is zelfs een speciale hondenspeeltuin. Ook vind je hier een zwembad, restaurant en animatie. Het strand is lopend te bereiken en omdat deze langzaam afloopt in de zee is het ook ideaal voo...

Vigna sul Mar (Glamping)

7.6GoedScore uit 280 reviews

Een mooie vakantie gevierd!
Door Ellen op 12-08-2023

We hebben een fijne vakantie gehad. De camping is prima. Heerlijk gegeten bij het restaurant. De ligbedden aan zee zijn vrij duur, wij hebben er geen gebruik van gemaakt. Bij het zwembad, 3 euro per dag, was te doen. We verbleven in stacaravan nr 18 van Homair. Een fijne plek achteraf. Grootste nadeel waren de afvalcontainers achter de heg. Deze werden elke ochtend tussen 5:30-6:00 gelegd. Zo ook de glascontainers. De eerste dagen schrokken we ons wild van de herrie. Als dit afvalpunt een andere plek zou hebben, zou het veel schelen.

Leuk direct aan het strand
Door Prima camping op 07-08-2023

Prima camping met 2 zwembaden (openingstijden 10.00-19.00 uur, bedjes huren) en direct aan het strand. Zee lang ondiep, ontzettend warm en geen golven). Camping niet te groot dus alles prima beloopbaar. Plekken van touroperators vaak achterin en vrij dicht op elkaar, rommelig geplaatst. Geen geluidsoverlast gehad. Internationale camping. Wij stonden tussen NL, Duitsers, Oostenrijkers, Zwitsers, Denen, Belgen, Polen en Italianen. Zoek je echt een NL camping dan moet je hier niet zijn. Voor hondenliefhebber fijne plek; als niet-hondenbezitter heb ik hier helemaal geen last van gehad. Restaurant kleine kaart maar ok voor een keer. Supermarktje klein en vrij prijzig. Niet erg; Lidl op paar minuutjes rijden. Weinig te doen in omgeving. Wel leuk even naar Comacchio, Ravenna en iets verder fietstocht in Bologna en bezoek Venetië.

Super camping, maar…
Door Fam5 op 18-08-2022

Hele gezellige familiecamping, geschikt voor alle leeftijden. Wij waren met onze kinderen (17 en 19) en ook zij hebben zich kostelijk vermaakt. Animatie echt geweldig, met aandacht voor iedereen maar nooit opdringerig. Zwembaden heerlijk! De zee ook, al vonden wij het jammer dat het grotendeels ondiep was. Maar dat weet je van te voren. Weinig last van muggen gehad, camping is daar zelf ook heel actief in. En we hadden Deet mee (50%) dat helpt prima! De broodjes waren écht niet te eten uit het winkeltje (hard en droog), ook was het brood snel uitverkocht. Daar liggen kansen voor de camping. De omgeving is ronduit saai, maar als je voor een strandvakantie komt is dat niet erg, er is voldoende te doen op de camping. Strandbedjes waren in onze accommodatie inbegrepen, maar erg duur als je die los wilt huren. Er zijn echter ook twee ‘vrije’ gedeeltes op het strand voor je eigen parasol. Zeer hondvriendelijk en schoon! Ook toiletgebouw!

Vigna sul Mar (Glamping)

Matig
Door US op 03-08-2022

Erg Harde muziek vd animatie. Kinderanimatie tot 22..00 uur en dan begint het; zo hard die muziek niet normaal. Bedjes betalen bij zwembad, prima, maar maak geen onderscheid tussen de Italianen en de Nederlanders/Duitsers. Italianen betalen niets. Warme douches, sanitair verouderd maar wel schoon. Winkeltje; broodjes erg hard en droog. Euro Spar erg lekker brood en veel verschillende soorten. Strndtrent: in de avond geen gezellig terras, valt veel meer uit te halen.

Geen familiecamping
Door J. op 28-07-2021

Momenteel staan wij op camping vigna sul mar, in 2013 ook al eens geweest en verheugde ons op weer een verblijf daar! Overdag prima camping, wel erg op de Italianen zelf gericht maar niet hinderlijk! Echter savonds breekt de hel los, wij staan helemaal achterop de camping maar het is alsof we op een festival staan,.. kei harde muziek, een hoop geschreeuw door de microfoon. Dit gaat zeker tot 24.00 door,.. met een baby van 11 maanden is dit echt niet grappig!! Met vier kinderen zijn wij heel wat geluid en animatie gewend op een camping, maar dit gaat veelste ver! Voor ons hierdoor echt de laatste keer op deze camping!!

Meer voor kleine kinderen dan voor Pubers.
Door Esther op 04-08-2020

Wij vonden het geen camping voor Pubers, weinig voor hun te doen. En we hadden er 2 bij ons....... Voor een gezin met kleine kinderen, is het een leuke camping. Wij hadden een stacaravan gehuurd. De stacaravan staat helemaal aan de andere kant van de zee en het zwembad, op het park je moest een eind lopen om daar te komen. De camping is erg op Italianen gericht. Verder schone camping en vriendelijk personeel. Met een mooi zwembad, schoon en heerlijk warm water. De camping winkel is prima, ietsjes duurdeymaar wel betaalbaar. Supermarkt zit in de buurt en ook een mini shoppingmall Bennet. Wel veel muggen. Dus goeie muggenspray mee. Verder in de buurt niet heel veel te beleven. Er zit een heel lekker restaurantje aan zee, kun je goed eten voor weinig en je hebt een fantastisch uitzicht over zee. Wij zijn nog een dag naar Venetië geweest met de boot. Daar kunnen ze je op de camping ( speciaal bureau) mee helpen on te reserveren.

Camping-informatie
Naturistencamping