Village Adria (Glamping)
We hebben de beste aanbieders voor Village Adria (Glamping) voor je op een rij gezet:
Camping Rubicone
CampingFlorenz
Camping
Adresgegevens | Via Spallazzi, 30, 48123 |
Village Adria (Glamping)
Mooie ruime camping op loopafstand van de zee. Zeer professioneel en enthousiast animatieteam. Grote staanplaatsen. Nederlands sprekende receptioniste.
Een uistekende sfeervolle camping met een Italiaans hart. Zeer geschikt als je voor een strandvakantie gaat! Er zijn veel Italianen met vaste plekken. Wij stonden met onze caravan op een mooie plek tussen andere toeristen. Niet veel Nederlanders, wij vonden dat juist fijn! De camping is groen met mooie bloeiende oleanders. Sanitair was eenvoudig, maar schoon en prima. We hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad, maar het zag er goed uit. Het strand is op steenworp afstand, enige nadeel is dat je een straat moet oversteken. Op het strand is een leuke beachbar waar je lekker kunt lunchen en borrelen. Het achterland is heel saai, maar er zijn wel plaatsen voor een leuk uitstapje (bijv. Ravenna). De campingwinkel heeft een zeer ruim assortiment. Elke dag verse broodjes, maar ook veel verschillende kazen en vleeswaren. We hebben even gekeken bij de kids animatie 's avonds; heel professioneel! De muggen zijn aanwezig, maar Deet helpt!
Dit is een prima camping als je niet veel landgenoten tegen wil komen. Inderdaad veel Italiaanse (vaste) gasten. Onze kinderen hebben zich prima vermaakt met z'n tweeën maar als je kinderen op zoek zijn naar andere kinderen om mee te spelen is dit niet de juiste camping. Zwembad echt te klein voor de oppervlakte van de camping en ook nog eens gesloten tussen 13.30 en 15.00 uur. Verder zijn alle voorzieningen uitstekend. Mooie stacaravan die goed schoongemaakt was. Supermarkt die alle benodigdheden had. SPAR en LIDL op goede afstand. Strand is zeer dichtbij en eigenlijk alleen druk in het weekend. Uitstapjes in de omgeving: Ravenna, San Marino, Miribilandia, Rimmini, Comacchio (klein Venetië) en Imola. Vanaf de camping 2 uur rijden naar Venetië. Wij hadden ervoor gekozen om onze vakantie te verlengen en 2 nachten te boeken op een camping bij Venetië.
Village Adria (Glamping)
Wij komen net terug van een heerlijke vakantie! Bij aankomst vonden we onze staanplaats (we hebben zelf een caravan) niet ok, gelijk actie ondernomen door het super vriendelijke personeel. Wij hebben 14 hele fijne dagen gehad, een aanrader voor iedereen die het leuk vind om echt een stukje Italiaanse beleving mee te krijgen.
Wij verbleven in een sta-caravan. De kwaliteit was prima en hij was schoon. De camping is redelijk groen en goed onderhouden. Veel vaste Italiaanse gasten. Tussen 13.30 en 15.00 uur kom je de camping niet af vanwege de 'silence time'. Als je het wel probeert krijg je een boze eigenaresse achter je aan. Animatie aanbod prima maar houdt rekening met keiharde muziek tot 24 uur. Het zwembad is erg klein en ondiep, in het hoogseizoen zo druk dat er geen ruimte is om te zwemmen. Groot minpunt is dat je moet betalen voor de ligstoelen (belachelijk). Strand is 5 minuten lopen, prima.
De omgeving is echt een tegenvaller. Compleet in the middle of nowhere! Het landschap is erg vlak en de nabijgelegen plaatsjes zijn niet het bezoeken waard. Niet de ' pittoreske' dorpjes zoals de omschrijving wel zegt.
En als laatste, de muggen! Bekend aan de Adriatische kust. Camping spuit wel regelmatig om het te verminderen.
De zee is heerlijk. Het personeel vriendelijk, maar wat een lawaai. De hele dag en deel van de nacht door.. de camping wordt bevolkt door een groep Italianen die daar al jaren samen komen. Weinig vriendelijk ook. De animatie gaat door tot middernacht en is echt knetterhard. Wij waren er gelukkig maar 4 nachten, maar we voelden ons opgelucht toen we wegreden. Nooit weer