Laagste prijsgarantie

• Sportfaciliteiten
Meer hotel info

Boek met andere aanbieders

Boek met Zoover

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

12 Reviews over Grand Capodimonte

• 9Rita29-05-2015

Schitterend

gewoon prachtig !!! Heerlijk ontbijten op het terras, avondeten aan tafel geserveerd. Prachtig uitzicht op de baai, we gaan dit zeker overdoen .

• 8Ligging
    • 10Service
    • 10Kamers
    • 1Kindvriendelijk
    • 9Zwembad
  • 10Vera Droesbeke08-12-2013

Topligging

Wij hadden kamer 327 gekregen, met zeezicht (niet betaald), zicht op Sorrento en de baai van Napels. Kamer zeer ruim en heel goed onderhouden. Airco heel goed. Internet gratis. Personeel restaurant heel goed. Ontbijt heel lekker. Elke dag vers fruit. Het avondeten in HP is ons in ziens top, met typische Italiaanse gerechten. Steeds koud buffet, keuze uit groot assortiment voorgerechten, hoofdgerechten, en desserts, steeds met heel veel smaak klaargemaakt. Een avond/week, koud buffet, warm buffet en dessertbuffet gekregen. Voor ons duidelijk een heel goede kok en alles vers klaargemaakt. Wijnen zijn ook van goede kwaliteit. Prachtig zwembad, verdeeld in 5 zwembaden verbonden met watervalletjes, met alweer uniek zicht op Sorrento en de baai van Napels. Wat een topligging. Ligzetels gratis en gratis badhanddoeken aan het zwembad. Voldoende plaats. Sorrento op amper 400 m gelegen van het hotel. Voor ons was het een heel aangenaam verblijf en we kunnen dit hotel alleen maar aanraden.

• 10Service
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Eten
    • 10Kamers
    • 10Zwembad
  • 9Arie29-05-2013

Geweldig hotel

Hotelkamers perfect in orde. Ruim en schoon. Ouderwetse chique(positief bedoeld) Ontbijt erg goed. Bediening beetje ochtendhumeurig

• 7Eten
  • 8yvo en jasmine04-07-2011

Authenticiteit ten top

Het hotel ligt op een heuvel en heeft een zeer mooi uitzicht over de baai van Napels. Het personeel is zeer vriendelijk en gedienstig. Problemen worden onmiddelijk opgelost. Het avondeten is bijzonder lekker en wordt aan tafel opgediend. Men heeft een keuze van verschillende gerechten. De menukaart wordt dagelijks aangepast. De kamer die wij hadden, was zeker netjes en heel proper, doch keken we uit op een muur.....jammer, daarom beter een iets duurdere kamer boeken. We hebben een autootje gehuurd en de mooiste plaatsjes zijn goed bereikbaar. Napoli zijn we niet geweest.....werd ons ten stelligst afgeraden. o.w.v de hoge criminaliteit daar.

• 8Ligging
    • 7Kamers
  • 9Tania en Tara31-07-2010

geweldig !!!

Mooi hotel ,perfect ligging, mooie propere kamers, lekker eten en vriendelijk personeel. Een aanrader. Min puntje zijn de vele trappen (is op/in een rots gebouwd) en daardoor minder geschikt voor kleinere kinderen of mensen die slecht te been zijn.

• 7Kindvriendelijk
  • 8R. Peters19-09-2008

Flop

We zijn hier afgelopen week geweest. Mooi hotel op loopafstand van Sorrento. Sorrento en omgeving is super. Het hotel is slecht! We hadden een prachtige kamer met uitzicht over de baai en de Vesuvius Alleen jammer dat het hotel in de nacht de airco uit zetten om zo energie te besparen. Met open raam was niet te slapen daar er de hele nacht toeterende auto's en scooters langs reden. 80% van de 360 gasten waren Engelsen en deze waren er luidruchtig op de gangen en bij het overvolle zwembad. Ontbijt moest je tussen 7.00 en 7.30 uur nuttigen, later stond je in de "file" met een man of 30 voor je. Neen helaas is dit hotel geen 4* waard, ondanks de prijs van E 325.00 per nacht inclusief een ontbijt wat we dan maar oversloegen. Parkeren was geen probleem dus toch nog een plus puntje en internetten was ook prima.

• 5Service
    • 3Prijs/kwaliteit
    • 5Eten
  • 9Ben Jamin28-06-2008

Goed gelegen hotel met een uitstekende keuken. Het gebouw zelf is wel een doolhof met grote afstanden binnen het hotel. Mooie zwembaden waar je (helaas) ook wel handdoeken moest leggen om plaats te hebben.

• 8Kamers
    • 8Kindvriendelijk
  • 10van der hauwaert Monique10-08-2007

zeer mooi gelegen hotel met een prachtig uitzicht. dertien jaar geleden voor het eerst geweest, eten uitmuntend. Daarna nog drie x, maar het eten verminderde duidelijk ieder jaar aan kwaliteit. Dit is te wijten aan het steeds groter wordende aantal engelse gasten. Toch zou ik direkt terug gaan.

• 7Eten
    • 8Kamers
  • 7Anja24-06-2007

Uitstekende ligging! Op wandelafstand van de Corsa Italia in het gezellige Sorrento. De standaard kamers, ook met zeezicht zijn verouderd. (De andere kamers zijn wel vernieuwd en heel mooi zoals op de site). Het eten kon Italiaanser. Het toerisme in Sorrento bestaat uit 90 procent uit Engelsen, maar geen last van. Het is eerder voor oudere koppels. Het panorama is de troef van het hotel. Zie bijgevoegde foto. Al bij al mooie herinnering aan het mooie Italië.

• 6Service
    • 6Prijs/kwaliteit
    • 6Eten
    • 6Kamers
  • 8Virginie07-06-2007

Hotel ligt vlakbij het centrum op een heuvel met een schitterend uitzicht op de baai.Kamer was ruim, heel proper maar wat verouderd. Het is zeker de moeite waard om een kamer met frontaal zeezicht te nemen.Personeel was behulpzaam en heel vriendelijk. Er zijn inderdaad veel oudere Engelse gasten maar daar heb je geen last van.De menu van het HP viel wat tegen van het half pension, mocht wat Italiaanser zijn. Het hotel heeft vijf zwembaden en veel ligstoelen op alle terrassen. De ligbedden aan het zwembad zijn betalend (5,00 eur). Sorrento is mooi en ideaal om vandaar uitstappen te doen. Aanraders zijn het fantastische Capri, de prachtige Amalfikust en een bezoek aan de bruisende zuiderse stad Napels en Pompei en de Vesuvius. Wij hebben een heerlijk weekje Bella Italia achter de rug!

Hotel Grand Capodimonte info

• LiftenBeschikbaar (1)
  • WinkelsBeschikbaar (1)
  • BarsBeschikbaar (1)
  • RestaurantsBeschikbaar (1)
  • Restaurants met airconditioningBeschikbaar (1)
  • Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
  • Restaurants met hoge stoelenBeschikbaar (1)
  • VergaderruimteBeschikbaar (1)
  • InternetBeschikbaar
  • Wlan internetBeschikbaar
  • Room serviceBeschikbaar
  • WasserviceBeschikbaar
  • Medische hulpBeschikbaar
  • GarageBeschikbaar
  • ParkeerplaatsBeschikbaar
  • TV kamerBeschikbaar (1)

• BadkamerBeschikbaar
  • TVBeschikbaar
  • TweepersoonsbedBeschikbaar
  • Verwarming individueel geregeldBeschikbaar

• ZwembadBeschikbaar (1)
  • Pool barBeschikbaar (1)
  • LigstoelenBeschikbaar (1)
  • ParasolsBeschikbaar (1)
  • JacuzziBeschikbaar (1)
  • TafeltennisBeschikbaar (1)
  • KinderanimatieBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (5)
  • ZonneterrasBeschikbaar (1)

• ZandstrandBeschikbaar