Caravel San Agnello di Sorrento
- Bubbelbad
- Sportfaciliteiten
Boek met andere aanbieders
Boek met Zoover
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotel28 maart (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 1451 Ga naar accommodatieBarbato
Hotel9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 405 Ga naar accommodatieTowers Stabiae Sorrento Coast
HotelZeer schoon12 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 668 Ga naar accommodatieGrand Riviera
HotelZeer schoon12 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 1408
- J. Geuens11-09-2021
Echt goed hotel
Heel goed hotel. We waren er 2 weken eind augustus/ begin september. Mooie, schone kamers. We hadden half pension. Prima ontbijt met erg veel keuze naar Italiaanse begrippen. Ei, spek, worstjes, broodbeleg, veel soorten brood en ontbijtgranen, fruit, enz. 's Avonds antipasta, primo piatti, secundo piatti, dessert, telkens 5 keuzes. Lekker eten voor 17€/persoon/dag. Ik twijfel of ik opnieuw half pension zou boeken omdat je dan in 't hotel moet zijn tussen 19 en 21u. Buitenshuis eten zou meer variatie bieden maar ook duurder zijn. Vriendelijke, behulpzame mensen in de bediening. aan de receptie en als chauffeur van de shuttlebus naar het centrum van Sorrento. Erg handig die shuttlebus. Goed zwembad dat diep en groot genoeg is. Dat is belangrijk omdat er in de buurt geen lekkere zandstranden zijn. Het hotel heeft een overeenkomst met een "privé-strand" op 300 meter afstand waar je met de lift naartoe kan, daar zijn we niet geweest.
- Hygiëne
- Patrick21-07-2016
Prima hotel !
Hotel Caravel is rustig gelegen op een halfuurtje stappen van Sorrento, maar je kan ook gebruik maken van de shuttlebus van het hotel. Napels, Pompeii en Ercolano zijn gemakkelijk bereikbaar met de trein (tip : neem eerst de shuttlebus naar Sorrento en neem daar de trein, dan ben je verzekerd van een zitplaats). Het hotel is verzorgd, het personeel is vriendelijk en er zijn heel wat Britten. Het zwembad is prima. Ontbijtbuffet was uitgebreid en het avondeten (keuze tussen 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 4 desserts) was bijzonder lekker.
- Evelien04-05-2016
Prima hotel voor een paar nachten
We verbleven hier 3 nachten tijdens onze rondreis door Italië. Prima hotel, de kamers zijn wat verouderd. Bij aankomst kregen we de sleutel van onze kamer, echter was deze nog niet schoongemaakt.. Vervolgens ruim 2 uur in de lobby kunnen wachten tot de kamer schoongemaakt was. We hadden er halfpension bijgeboekt, maar zijn uiteindelijk alleen de 1e dag in het hotel wezen eten. Het eten was echt niet lekker! En in Sorrento heb je zo veel lekkere restaurantjes! Het zwembad was klein, maar voldeed prima. TIP: je moet reserveren om te parkeren bij het hotel, dit is echter erg prijzig!! Je kunt beter de auto aan de kant van de weg zetten en daar een dagtarief betalen.
TIP: huur een scooter om de amalfikust meer te verkennen. Dit is erg leuk en veel sneller dan met de auto.
- Anton Leijten10-06-2015
Een fijn hotel met zeer behulpzaam personeel.
De dames van de receptie geven - op verzoek - goede adviezen bijv. reis niet per auto naar het chaotische/ levendige Napels. want er is een prima treinverbinding. De obers waren bijzonder vriendelijk en onze kamer met balkon (met in de verte de schitterende baai) werd heel schoon gehouden. We vonden het ontbijt riant, het avondeten was kwalitatief ruim voldoende (maar we hebben slechts twee keer in ons eigen hotel gedineerd)..
- Peter26-09-2014
prima hotel
Prima hotel. Erg schoon, goede kamer en aardig personeel. Het ontbijt was erg goed, vers en uitgebreid. Het diner was redelijk, na een paar dagen wordt het een beetje eentonig. Het zwembad was erg schoon en goed onderhouden. Kortom: een aanrader, maar ga wat vaker buiten het hotel dineren.
- Peter en Marjan17-09-2014
Geweldig hotel
Wij verbleven 7 nachten (4 t/m 11 september) in dit hotel. Het is een geweldig hotel, uitstekend ontbijt en diner (keuzemenu en saladebar), en een erg goede, vriendelijke en behulpzame staf. Kamers schoon en van alle gemakken voorzien. Enige minpuntje: de kamers zijn wat gehorig. Loopafstand naar Sorrento is iets meer dan 20 minuten. Als je dit niet wil of kan lopen, er rijdt de hele dag een hotelbusje van en naar het centrum. Vlakbij is een treinstation, erg handig als je een bezoek wil brengen aan Napels, Pompeii en de Vesuvius. Vanaf het treinstation in Sorrento rijden er bussen naar de Amalfi-kust (prachtig) en vanaf de haven varen er hogesnelheidsboten naar Capri (duur, maar de moeite waard). Kortom we hebben een erg leuke vakantie gehad in een omgeving waar veel te beleven en te zien is.
- Leunens-Sablon02-08-2014
Aanrader !!
heel goed hotel, dicht bij zee gelegen , prachtig uitzicht rustig hotel , ideaal voor partners en/of oudere mensen eten :heel goed , zoals overal in Italië , ontbijt: veel meer keuze dan in andere hotels in Italië kamers zeer mooi en ruimte genoeg voor 2 personen , heel netjes en verzorgd hotel , op ongeveer 20 minuten wandelen(best te doen) ligt Sorrento , shuttlebus 12X per dag
zeker een aanrader !!,
- marianpeeters17-05-2014
Hotel Caravel, heerlijk rustpunt
Hotel Caravel is gelegen aan een rustige straat in San Agnello, iets buiten Sorrento. Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. De kamers zijn goed, prima bedden en er is BVN voor de Ned. Tv-kijkers. De kamer heeft een ruime badkamer met bad, douche, fohn enz. Het enige min-puntje zijn de "Italiaanse' handdoeken. Groot, maar aan de dunne kant. Het ontbijt is uitstekend: verschillende broodjes en brood (warm) soorten gebak, cake enz. Fruit, eieren, spek, bonen, vleeswaar, kaas, mix fruit. Een ontbijt waar de engelsen gasten ook tevreden mee waren, dat zegt genoeg. Het diner (3 gangen + saladebuffet) uitstekend!!! Een goede italiaanse keuken, met nogmaals zéér vriendelijk en behulpzaam personeel. Er rijdt verschillende malen per dag een taxibusje (gratis) naar Sorrento en terug. Te voet naar Sorrento is plm. 15 minuten, valt allemaal best te doen. Nogmaals hotel Caravel is een prima basis om verschillende plaatsen te bezoeken. Een uitstekend prijs/kwaliteit, we komen terug!!!
- Theo&Ingrid17-04-2014
Geweldig hotel!!!!!!
Ligging is prima, ietsiepietsie te ver van het centrum, maar een shuttlebusje maakt dat weer goed. De kamers zijn uitstekend en ruim, dagelijks perfect schoongemaakt en schone handdoeken. Het personeel is super vriendelijk, attent en behulpzaam. Met 2 zonne-terrassen is het heerlijk in het zonnetje uitrusten na een dag vol bezienswaardigheden (vanuit Sorrento prima bereikbaar). Bij heel mooi/warm weer kun je ook zwemmen in het Hotel-zwembad (ziet er keurig, schoon en goed onderhouden uit), voor ons was dat nog een beetje te koud. Het ontbijt is er prima geregeld, veel keus en zelfs Bacon & Eggs , wat zeer ongewoon is in Italië. Je kunt er lunchen en dineren (lage prijs) en wat ik van andere hotelgasten begreep was het uitstekend. Wij hebben onze maaltijden onderweg en elders genuttigd. s' Avonds is het gezellig toeven bij de bar in het Hotel, ruime keus aan zitplaatsen. Wij hebben genoten van ons verblijf en kunnen het aanraden aan iedereen die deze omgeving wil bezoeken. Aanrader!!
Hotel Caravel San Agnello di Sorrento info
- LiftenBeschikbaar (1)
- BarsBeschikbaar (1)
- SpelletjeskamerBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (1)
- Restaurants met airconditioningBeschikbaar (1)
- Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
- Restaurants met hoge stoelenBeschikbaar (1)
- InternetBeschikbaar
- Wlan internetBeschikbaar
- Room serviceBeschikbaar
- WasserviceBeschikbaar
- Medische hulpBeschikbaar
- ParkeerplaatsBeschikbaar
- TV kamerBeschikbaar (1)
- BadkamerBeschikbaar
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- ParasolsBeschikbaar (1)
- JacuzziBeschikbaar (1)
- MassageBeschikbaar (1)
- Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- ZonneterrasBeschikbaar (1)
- KiezelstrandBeschikbaar