Piazza Azzurra Puglia - kleinschalig vakantievieren

10FenomenaalScore uit 125 reviews

Ruimte

Fantastisch
Door Lea en Anjo op 10-06-2024

Wij verbleven een week in de studio Azzurra Lamia. Een prachtige en ruime studio, die top ingericht was en waar niets ontbrak. We werden ontvangen door Annet en Rosanna. Hele vriendelijke dames, die je over allerlei dingen adviseren, iedere dag een praatje maakten, maar ook restaurants voor je boeken. Rosanna bakt iedere dag vers brood. Heerlijk. Er is ook een prachtig zwembad. De omgeving is mooi, het strand dichtbij en leuke steden in de omgeving. Een aanrader is om met de trein vanuit Ostuni naar Lecce te gaan. Kortom, wij hadden een toptijd bij Piazza Aurra.

Fenomenaal, wat een heerlijke plek!
Door Frank Verhulst op 06-09-2021

Wij hebben 4 nachten met onze tent in de olijfgaard mogen staan en we hebben met volle teugen genoten. Op de eerste plaats van de relaxte, behulpzame en erg prettige bejegening van de gastvrouwen. Maar ook de locatie is prachtig, middenin de natuur, met keurige faciliteiten, zoals de douches en toiletten en overige zaken waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast genoten van de heerlijke eigen gemaakt jam, pindakaas en natuurlijk de limoncello! We komen zeker nog een keer terug en dan misschien in de prachtige trullo!

Fantastisch
Door Ronald en Meriam op 18-09-2020

We werden hartelijk ontvangen door Annett en Rosanna op de mooie binnenplaats van Piazza Azzurra. We mochten zelf een plek uitzoeken in de olijfboomgaard. Hier hebben we 10 dagen met veel plezier gestaan. De stroomvoorziening bij de tent hebben we niet gemist, je kon gebruik maken van de stroomvoorziening bij de binnenplaats. Annett heeft ons veel tips gegeven over de mooie plaatsen in en rond Ostuni. De beroemde broodjes van Rosanna waren heerlijk( door de tijd van het jaar bakte zij ze maar 2x in de week) Een plek waar wij nog graag naar terug willen.

Magische plek tussen de olijfbomen
Door Renske op 01-10-2019

Vlakbij het bruisende Ostuni, maar ook verscholen tussen de smalle straatjes, olijfboomgaarden en Trulli ligt deze prachtige plek. Wij hadden het geluk in de lamia te slapen. Ontbijten op de piazza met het beroemde zelfgebakken brood en eigengemaakte pindakaas, een wijntje in de loungestoel en bij zonsondergang de lucht paars zien kleuren - deze plek is magisch! We vinden het bijna jammer dat we zoveel tripjes zijn gaan maken in de omgeving :-) Aanrader!

Prachtige plek!
Door Justus en Lotte op 28-09-2019

Piazza Azzurra is een heerlijke plek om tot rust te komen in het prachtige Puglia. Annett en Rosanna zijn super gastvrij, en hebben ons allerlei tips gegeven over wat de te doen in de buurt. Probeer zeker het zelf gebakken brood dat elke ochtend wordt gemaakt, heerlijk! Ik zou iedereen die naar Puglia gaat aanraden om te overnachten bij Piazza Azzurra!

Het was heel fijn op prachtige plaats te kamperen
Door Martin &Joke op 23-09-2019

Wat een prachtige camping! Zoveel rust ervaren. Geweldige, vriendelijke, gastvrije ontvangst door de eigenaren. En heel leuk om te kamperen op een camping met andere tent kampeerders. Veel mooie uitstapjes gemaakt vanaf de camping. Echt een plek om nog eens naar toe te gaan!