Little Dolce

Little Dolce
Samen met mijn partner heerlijke en fijne dagen achter de rug in het prachtige Little Dolce. Het was onze eerste keer hier in het zuiden van Italië en het is ons aan niets ontbroken. Door het warme welkom, de mooie en sfeervolle kamer, het heerlijke en uitgebreide verse ontbijt op het dakterras, alle tips en de relaxte en enthousiaste manier waarop Joëlle en Fabiënne dit samen doen. Chapeau! Wij komen graag terug!
Water viel regelmatig uit ( niet handig als je net staat te douchen ) B&B kan zeker een update gebruiken , rommelig , ziet er niet zo fris uit als op de foto’s.
Erg leuke b&b, gerund door Joëlle. Ten tijde van ons bezoek was Annette er die ons hielp met dagdagelijkse dingen. Alles tot in de puntjes geregeld. De kamer zag er netjes uit, van diverse gemakken voorzien en schoon. Bij aankomst ontvangen door Riccardo, die ons goede tips gaf over wat te doen in Lecce en welke restaurants/bars aan te raden zijn. We hebben bijna het complete lijstje weten af te strepen.
Ontbijt worst in het weekend bij een nabijgelegen bar genuttigd, doordeweeks op het dakterras. Beide erg lekker!
Het was fantastisch! Midden in het historische centrum van Lecce. Joelle haar geweldige tips en nooit is iets te veel. Meer dan 10 sterren waard. We komen zeker terug :)
Tijdens onze roadtrip door Puglia kon een stop in Lecce natuurlijk niet ontbreken. De B&B van Joëlle stond al een hele tijd op mijn wishlist (dankzij de Ik Vertrek-aflevering die ik ooit zag) en wat was het een top-ervaring! Een super enthousiast en warm welkom, alles fris en tot in de puntjes verzorgd, prachtige kamers en elke ochtend een ontbijt op het dakterras om je vingers bij af te likken :-) Er zit heel veel liefde in Little Dolce en dat merk je als gast aan alles. Dikke aanrader!
Wat een heerlijke plek om te verblijven! Little Dolce is een prachtige B&B, in het bruisende hart van Lecce. De kamers zijn heel stijlvol ingericht door Joëlle! En wat kan ze dat goed! Joelle is een enthousiaste en betrokken gastvrouw en heeft talloze tips voor restaurantjes, dorpjes, schitterende routes om te rijden en een dagje strand, waar ze zelfs de bedjes voor kan reserveren. Iedere ochtend een wisselend en gevarieerd ontbijt, geserveerd op het dakterras,, vanwaar je uitzicht hebt over de stad.
Soort hotel
Kleinschalig | Beschikbaar |