Laagste prijsgarantie
7GoedScore uit 52 reviews

Over Camping Stork

Intro

Camping Stork ligt in de zonovergoten regio Abruzzo met directe toegang tot het strand. Geniet van het zwembad en het grote waterpark dat voor waterpret zorgt met een peuterbad en jacuzzi. Huur een waterfiets en verken de Adriatische Zee. Na een ontspannen dag aan het zwembad zijn er volop sportieve activiteiten zoals pingpong en volleybal. Maak de dag compleet met een heerlijke pizza en geniet van een magische goochelshow!

Locatie en omgeving

Camping Stork bevindt zich in het prachtige Abruzzo, een regio die bekend staat om zijn adembenemende kustlijn en natuurlijke schoonheid. De camping biedt directe toegang tot het strand, waardoor vakantiegangers gemakkelijk kunnen genieten van de zon en de zee. De nabijheid van de Adriatische Zee maakt het ideaal voor watersportactiviteiten. De omgeving is perfect voor fietsen en ontdekken, waarbij verschillende pittoreske dorpjes en natuurgebieden binnen handbereik liggen. De camping is goed bereikbaar met de auto en ligt op een korte afstand van de dichtstbijzijnde stad, waar je volop mogelijkheden vindt voor sightseeing en lokale cultuur.

Services en faciliteiten

Camping Stork biedt een scala aan faciliteiten en diensten die het verblijf aangenaam maken. Het grote waterpark met zwembaden en een peuterbad is een echte trekpleister. Voor de sportieve vakantiegangers zijn er volop activiteiten te doen, zoals pingpong, jeu de boules en volleybal. Er is ook een gezellige bar en een restaurant waar je kunt genieten van traditionele Italiaanse gerechten, waaronder heerlijke pizza's. Voor gezinnen zijn er speelmogelijkheden, waardoor kinderen zich kunnen vermaken. Fietsverhuur is beschikbaar, zodat vakantiegangers de omliggende natuur kunnen ontdekken op twee wielen. Wi-Fi is beschikbaar, zodat je altijd in contact kunt blijven. Er zijn ook oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Voor wie wil grillen, zijn er mogelijkheden om een BBQ te huren. Een wasserette is aanwezig voor praktische doeleinden. Het is een waar paradijs voor jong en oud!

Camping Stork staat open voor verschillende betalingsmethoden, wat het gemakkelijk maakt voor vakantiegangers om hun verblijf te regelen. Er zijn faciliteiten voor het opladen van elektrische voertuigen en de mogelijkheid om fietsen te huren voor avontuurlijke uitjes in de omgeving. Honden en andere huisdieren zijn niet specifiek vermeld, dus voor eventuele details is het aan te raden om tijdig informatie in te winnen. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Rolstoel toegang

• TV

• Wasmachine

Via del Mare 11, I-64020

Camping Stork

7GoedScore uit 52 reviews

Voor ons te massaal
Door Gien op 30-03-2024

Camping voor gezinnen. Te groot en ongezellig voor ons...
Fijn strand
De kampeerplaatsen zagen er luguber uit. Veel Italianen die hun caravan volhangen met groene schaduwdoeken. Lijkt op een getto. Bij vertrek hebben we dat doorgegeven aan de receptionist. Hij gaf ons helemaal gelijk maar ze kunnen er helaas niets aan doen...

fijne italiaanse camping
Door Judith op 27-08-2022

De camping is een overzichtelijke middelgrote camping die er netjes uit ziet. Veel van de chalets staan speels opgesteld, waardoor je niet de standaard rijen hebt, en je meer ruimte gevoel hebt. Er zijn veel italianen op deze camping, dus als je echt in het italiaanse leven wilt zitten is dit heel fijn. De camping heeft per straat een dorecte opgang naar zee, wat heel fijn is; zo zaten wij 30 meter van het strand af. Het zwembad is wat verouderd, maar door de glijbanen vonden onze kids (8 en 12 jaar) het een heel fijn zwembad. Om te eten bij het restaurant of af te halen moest je echt reserveren; dat was niet zo fijn. Vooral het afhalen van pizza's kan dus niet zo maar en ik vind dat dit wel op een camping zou moeten kunnen. Maar zeker een aanrader en wij zullen nog wel een keer terug gaan!

Non ritornare
Door Pietro op 19-08-2018

Agosto 2018 per prima cosa ci hanno dato il bongalow verso le 17 arrivando noi alle 8.30 mai successo in 10 anni di campeggi eh va beh...... il bungalow su misura ma ci puo stare .... spiaggia e mare pensavo piu puliti .....troppo appiccicati gli ombrelloni figuriamoci i lettini ....., animazione l accoglienza clienti nuovi zero solo gruppo con quelli vecchi .... . Tutto carissimo bar supermercato ristorante pisvina ogni giorno aveva un orario diverso , troppe ore chiusa ...... non capisco poi i 40 € di prenotazione mah. ..... dispiace molto ....

Camping Stork

Heerlijk verblijf, misschien nog wel weer terug.
Door Familie van der Zee op 08-08-2018

Heerlijke camping! Een van de weinig campings in Italie waar je zo dicht bij het strand kan zitten. Op een paar minuten loopafstand stond je al op het strand. In de branding kunnen zelfs kleine kinderen een stuk lopen, het loopt langzaam af. Ook is er een standwacht op het strand, maar ik heb het idee dat die drukker is met de bedjes dan met het opletten.. Nou ja.. daar zijn we natuurlijk zelf voor :-).

De supermarkt van de camping is wel een dure, maar heeft veel voor de eerste behoeften. De camping af richting de grote weg en dan rechtsaf, na ongeveer 700 m een lidl aan de linkerhand en ga je niet rechtsaf, maar linksaf, dan kom je in Roseto centrum (2-3 km rijden).. Aan het einde van Roseto een supermarkt aoasi.

In de omgeving is niet veel te doen, maar omdat de camping zo fijn is (netjes, opgeruimd en er wordt elke dag wel gewerkt aan verbeteringen) was ons verblijf een groot succes! Ook het restaurant was goed!

Goeie camping met nog wat puntjes op de i!
Door Familie Knol op 27-06-2018

Prachtige camping.
Mooie stacaravans/huisjes (nieuw 2016/2017)
Vriendelijk personeel, vooral in het restaurant en de entertainment. Echter kunnen ze niet goed Engels wat soms wat vervelend is, maar met hand en voet werk kom je ver!
De foto's die je ziet zijn allemaal wel verouderd. Zijn veel dingen nieuw en verbeterd. We zouden zeker nog eens terugkomen.

Min puntjes
- betalen voor strandbedjes (beetje betalen is geen probleem) maar de prijzen zijn absurd hoog!
- betalen voor een bedje bij t zwembad. Dat vinden we vreemd!
- Wi-Fi werkt niet, je betaalt er ook niet veel voor maar promoot het dan niet!
- buitenom de camping is er niet veel te doen! (Wij hebben ons echter prima vermaakt)

Fantastische Italiaanse camping
Door Gert Klijnstra op 13-01-2018

Het is vanaf Nederland een eindje rijden maar je krijgt er ook iets voor terug. Een heerlijke Italiaanse camping met een goed restaurant. We komen hier trouwens al een paar jaar maar kan je garanderen dat als je er een keer geweest bent zeker terug komt. Camping heeft goed en schoon sanitair en een heerlijk restaurant. In de omgeving mooie dorpjes en natuurlijk de Gran Sasso. Een aanrader om naar toe te gaan.