Tijdelijk geen boekingskosten

Qunci Villas (Qunci I)

9.1FenomenaalScore uit 22 reviews

Dit is super !
Door Nadine dorekens op 14-06-2014

5 dagen geweest, super ! Hadden een kamer tuinzicht, maar als je eventjes van je terras stapte, zag je al de zee ! Super mooie residentie, heel netjes en prachtige zwembaden. Het eten is heel lekker, zowel het ontbijt als het avondeten in elk restaurant. De mensen zijn heel lief en heel gedienstig. Indien je van rust houdt, moet je hier zijn, snorkelen is ook de max. Dit is een geweldig verblijf, ten zeerste aan te raden, echter niet zo geschikt voor kinderen.

prachtig gelegen hotel
Door Ivo Salaets op 25-08-2013

Kamers mooi in orde, sommigen met buitendouche. Supervriendelijk personeel. In de gangen hangen mooie kunstwerken en de tuin is goed onderhouden. Restaurants ok. Je kan 's morgens ontbijten met een adembenemend zicht op de Indische Oceaan. Mooie zwembaden met handdoekenservice.

Fantastische plek!
Door Petra van den Broek op 17-08-2013

Het is een geweldig boetique hotel waar overal aan gedacht is. Mooie kunst op de kamers, een geweldige buitendouche, een heerlijk bed, een mooi balkon met uitzicht. Het personeel is bijzonder vriendelijk, overal is aangedacht tot aan een lekkere fruitstick smiddags aan het zwembad. Het zwembad lijkt over te gaan in zee en is erg mooi. Wij hebben hier geweldig genoten. Lombok zelf vonden we wat minder, en ook het dorp Senggigi viel ons tegen. Het is dus wel een plek waar in de omgeving weinig te doen is.

Fantastisch Hotel
Door Johan op 26-06-2013

Dit hotel heeft alles wat een hotel moet hebben. Wij hadden een Part Ocean View kamer. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Personeel is heel vriendelijk. De kamers met buitendouche is werkelijk fantastisch. Zwembad is gaaf. Strand voor het hotel is 100% Je kunt zo de oceaan in om tye snorkelen. Eten is perfekt.

Hotel Qunci is fantastisch.
Door Mr. John op 21-06-2013

Uitstekende bestemming om vanuit Bali een paar nachten te relaxen.

Stijlvol hotel aan het strand
Door Corina op 24-10-2012

Wij hebben 5 nachten geslapen in dit mooie hotel. De kamer was comfortabel, de buitendouche geweldig en het balkon heerlijk om te luieren en een boek te lezen. Het ontbijt was prima, de zwembaden met ligstoelen perfect en de zonsondergangen adembenemend. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ik vond het hotel wel prijzig. Wij zijn ook in het Puri Mas hotel geweest dat er naast ligt. Het grote verschil tussen beide is de sfeer. Bij Qunci is de sfeer zakelijk en afstandelijk. Puri Mas is sfeervol en gemoedelijk. Het is waar je voor kiest....

Sheraton Senggigi Beach Resort

Alam Gili