Tijdelijk geen boekingskosten

We hebben de beste aanbieders voor Losari Coffee Plantation voor je op een rij gezet:

9.5Fenomenaal
+61

9.5Fenomenaal

Hotel info

• Airconditioning
  • Sportfaciliteiten

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Losari Coffee Plantation

9.5FenomenaalScore uit 5 reviews

Prachtige plek, kidsclub niets bijzonders
Door Maria op 22-02-2010

De plek is schitterend, op een goed onderhouden terrein (toen wij er waren werd overal de mos van de tegels geschrobd). Villa's zijn mooi ingericht en heel ruim met groot terras. De 2bedroom villa's hebben een klein extra kamertje met 1 1persoons bed (er passen geen 2 kinderen in) maar het 'daybed' in de grote kamer kan voor 2 kinderen worden opgemaakt. Het eten is prima, europese prijzen. Neem zelf wijn mee en betaal in het restaurant corkage fee van 100.000rp want de wijn is erg duur (>550.00 rp). Kidsclub is verouderd, met weinig tot geen uitdaging voor kinderen >6jaar oud. In de kamers dvd-speler en men kan dvd's lenen maar toen wij er waren was er slechts 1 dvd voor kinderen. Spa en massages fantastisch. Zwembad bestaat uit ondiep kindergedeelte wat niet goed schoon was. Diepere zwembad (1.40m) was schoner maar de houten trappetjes voelden glad aan van de algen. Plantation tour is de moeite waard, onze kinderen (5 en 8jr) vonden het ook leuk. Afternoon tea kunnen ze meer van maken

Help ik wil terug
Door km op 04-08-2009

Een zalige plek, hele grote kamers, perfecte service. Koloniale sfeer, mooie plantage, zalig eten. Erg vriendelijk personeel maar je bent er altijd te kort

magnifiek
Door Hoogveld/Tim op 06-11-2008
Gereisd met familie

Prachtig resort! unieke locatie en kwaliteit! de spa is ook zeker aan te raden, heerlijk eten vooral in de bar bij het zwembad (het biologische restaurant). de rondleiding over het terrein is ook super! en vergeet niet mee te doen met de gratis yoga lessen! een aanrader! een unieke ervaring

Losari Coffee Plantation

Door Marjolein op 03-09-2007

kan ik ook een 11 geven? Sluit me helemaal aan bij Ellis! het is een prijzig hotel, maar zeker de moeite waard om 1 of 2 nachten (of langer!) te overnachten om tijdens je (drukke) reis even uit te rusten en verwend te worden! Een echte aanrader!!!!

Door Ellis op 20-04-2006
Onbekend reisgezelschap

Heb heel veel gereisd maar nog nooit zo'n geweldig hotel bezocht. Prachtige kamer, ingericht in Javaanse stijl met veel antiek. Ruime veranda, zitkamer, eettafel, zeer ruime badkamer met alles erop en eraan. En dan de Spa.... Zeker doen. Op zondag wordt voor de gasten een stoomtrein geregeld, die van Ambarawa naar Bedono reist. Kosten circa 25 euro pp. Het is er allemaal niet goedkoop maar je hebt zoveel waar voor je geld! Fantastisch!!

Losari Coffee Plantation info

• MinibarBeschikbaar
  • KluisBeschikbaar
  • TVBeschikbaar

• SaunaBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    Desa Losari Grabag, 56100