Rumah Dharma
Hotel info
- Airconditioning
- Restaurant
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Rumah Dharma voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtige kamers Ga naar accommodatieMandarin Oriental Majapahit
HotelZeer goede service Ga naar accommodatieNovotel Bogor Golf Resort & Convention Center
Hotel Ga naar accommodatieGarden Palace
HotelZeer schoon
- Donny en Bianca28-07-2019
Geweldig hotel om de Borodudur te bezichtigen.
In eerste instantie denk je, waar brengen ze ons heen. Maar als je dan de locatie ziet, geweldig. Klein opgezet met 8 aparte kamers. Onze kamers waren erg ruim en schoon met een grote badkamer. Het lijkt of je buiten staat maar dat is niet zo. Het terrein is geweldig, erg netjes, de bediening erg vriendelijk en alles gaat heel gemoedelijk. Hier is het echt een oase van rust. Ook hebben ze fietsen om naar de Borobudur te fietsen die je gewoon kan vragen. Het is minder dan 10 minuten fietsen.
- Hygiëne
- Maarten31-01-2016
Een heel goed verblijf op doorreis
De appartementen zijn heel sfeervol en de kleinschaligheid sprak ons zeer aan. En er wordt fantastisch gekookt; alleen daarvoor zou je daar al naar toe gaan. Eigenaar Medi denkt mee en kan alles voor je regelen, liefst met mensen uit de buurt, zodat die ook wat kunnen verdienen. Dit vonden we een heel sympathieke gedachte. Wij zaten er drie nachten, tot volle tevredenheid!
- fAMILIE COPPELMANS26-08-2015
fantastisch geweldig
Een fantastische ligging midden in de rijstvelden en dicht bij de Borobudur . Het is een mooi kleinschalig complex met ruime comfortabele kamers met eigen terras. Met een zeer vriendelijke eigenaar die niet alleen zeer gastvrij is maar ook ondernemend muzikaal (speelt gitaar) en zingt graag met en voor zijn gasten. Daarnaast heeft hij een fantastische keuken, We hebben het allerlekkerste eten bij Medi en zijn team gehad en dit betreft zowel ontbijt lunch als diner gehad van heel Java .Hij heeft voor alle gasten fietsen die je mag gebruiken en hij regelde ook nog een zeer gezellig uitje voor onze meiden in Yoyokarta .Kortom spijt dat we hier niet meerdere dagen hadden geboekt.
- Annemieke06-08-2014
Mooi gelegen aan de rand van rijstvelden
We zijn hier 1 nacht gebleven met twee kinderen van 11 en 9 om de Borobudur te bezoeken. Heel kleinschalig. Je kijkt mooi uit over de rijstvelden. We hebben een middagje fietsen geleend (inclusief kinderfiets) en wat rondgereden in de directe omgeving. Was een leuk ervaring. Personeel en kamer was prima. 'S avonds een heerlijke rijsttafel gegeten. Je kan je gewoon laten verassen en genieten.
- Lisette15-07-2012
Prachtige plek bij Borobudur
Rumah Dharma ligt op 40 min. afstand van Yogyakarta op een prachtige plek midden tussen de rijstvelden waar je helemaal tot rust kan komen of juist actief kan zijn met allerlei excursies die georganiseerd worden. De bungalows kijken uit over de rijstvelden, uitzicht naar de Merapi vulkaan en op loop- of fietsafstand van de Borobudur.
Het is een kleinschalig complex en er zijn leuke dorpjes in de omgeving, dus geen massa toerisme. De bungalows zien er mooi en nieuw uit van binnen!
Het eten is heerlijk en geweldig, locale gerechten die je nergens anders krijgt. Nergens zo lekker gegeten! Wendy is van Belgische afkomst en iedereen is super vriendelijk en behulpzaam.
Je kunt er gratis gebruik maken van fietsen en er zijn veel mogelijkheden om excursies te doen.
Hotel Rumah Dharma info
Soort hotel