Ben je op zoek naar goed beoordeelde bestemming voor je vakantie in Indonesië? Hieronder vind je alle bestemmingen in Indonesië.

Bekijk de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Indonesië bij :
Sorteer op :
Aanbevolen door Zoover
Waardering
Aantal reviews

231 Bestemmingen Indonesië

Zoeken binnen de huidige resultaten:
Ben je van plan op vakantie te gaan naar Indonesië, maar weet je nog niet welke vakantiebestemming het beste bij jou wensen past? Geen probleem, want op deze pagina vind je een overzicht van de populairste vakantiebestemmingen van Indonesië. Klik op de naam van de vakantie bestemming van jouw keuze om meer gedetailleerde informatie over deze bestemming te krijgen. Bij de meeste vakantiebestemmingen kun je ook reviews vinden van reizigers die jou reeds voorgingen. Vergeet daarnaast niet om naar de foto’s en video’s van de vakantiebestemming te kijken, deze kunnen je vaak een nog completer beeld geven van wat je te wachten staat.
Indonesië scoort een 7,7 uit 10, op basis van 2747 reviews
Ga je op vakantie naar Indonesië? Op deze pagina vind je een overzicht van alle vakantiebestemmingen in Indonesië. Op Zoover vind je reviews van 22 Appartementen, 1652 Hotels, 20 Vakantiehuizen, 7 Vakantieparken, 5 Aparthotels, 65 Bed and Breakfasts, 135 Bungalows, 1 Chalet, 1 Gasthof, 22 Hostels, 1 Landhuis, 11 Lodges, 15 Pensions en 269 Villas in Indonesië. Je kunt 1092 vakantiefoto's van Indonesië bekijken op Zoover. Bovendien zijn er Indonesië van 18 video's beschikbaar. Bali is de meest geliefde vakantie regio in Indonesië. Klik voor overige regio’s op het kaartje of in de lijst eronder. De meest beoordeelde bestemmingen van Indonesië zijn Sanur, Lovina, Kuta (Beach) / Legian en Ubud. Populaire dagjes uit in Indonesië zijn Tanah Lot Templom, Gitgit Waterfall en Bali Bird Park.