Laagste prijsgarantie

• Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten
Meer villa info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

5 Reviews over Bima Sena

• 10Sylvie H.23-08-2022

Een echte aanrader

Na onze eerste vakantie vijf jaar geleden in deze schitterende villa zijn we ( 2 personen ) inmiddels al weer twee keer teruggeweest. Housekeeping en de manager (werkelijk schatten!) zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en dat de villa en tuin tiptop blijft onderhouden. Ze koken ook nog eens fantastisch, we eten liever in de villa dan in een restaurant. Wil je Bali verkennen, dan brengt de chauffeur je tegen vergoeding naar de meest mooie plekken. Ben je op zoek naar rust, luxe en comfort en wil je eens lekker in de watten worden gelegd; stop dan met zoeken. Een verblijf hier is een echte aanrader ook voor families !

• 10Kamers
    • 10Eten
    • 10Service
    • 10Kindvriendelijk
    • 9Natuur
  • 10Daan Blankendaal21-08-2019

Op en top genieten

Een super verblijf gehad in een prachtige villa met een super staf! Heerlijk verwend en mooie trips gemaakt.

• 10Ligging
    • 10Hygiëne
  • 9Fam Knol05-01-2015

Mooie villa met professionele staff!

Bima Sena is een mooie villa en van alle gemakken voorzien. De locatie is prachtig en vanaf de veranda is het uitzicht op de Java zee fantastisch. De staff van de villa is erg behulpzaam en koken zeer lekkere lokale maaltijden. Niets is teveel gevraagd en men zorgt ervoor dat je ook echt op vakantie bent. De ligging is in het rustige Noord Bali en toch zijn alle bezienswaardigheden goed bereikbaar. De aangeboden chauffeur met auto is een goede manier om Bali te ontdekken. Door de lokale kennis van de chauffeur kom je al snel op de minder toeristische plekken zodat je Bali ook echt kan meemaken. Deze villa is echt een aanrader!!!

• 9Prijs/kwaliteit
    • 8Inrichting
    • 9Hoeveelheid ruimte
    • 9Zwembad
  • 10Karin07-09-2014

Heerlijke villa, fantastisch uitzicht op zee!!

Wij hebben 2 weken mogen logeren in villa Bima Sena en het was geweldig! De villa is heel mooi ingericht en schoon, het personeel zeer vriendelijk en professioneel. Het uitzicht is prachtig net als het zwembad. In de omgeving is genoeg te doen maar bij de villa blijven is ook zalig. Wij komen zeker nog een keer terug!! Michel, Karin, Tessa en Jeroen den Dulk, Den Hoorn

• 9Prijs/kwaliteit
  • 10Maaike Groen27-05-2014

Een absolute aanrader, Noord Bali is prachtig

Het personeel van Villa Bima Sena is zorgzaam, liefdevol en erg zorgzaam, van het moment dat we aankwamen was de zorg van deze geweldige mensen om ervoor te zorgen dat ons verblijf zorgeloos en plezierig was. Elk van ons werd verzorgd en niets was hen ooit te veel. Op de eerste avond werden we verwelkomd met een heerlijk diner en de aandacht voor detail werd tijdens ons verblijf voortgezet. Om hier te komen was een onvergetelijke ervaring, we willen het iedereen aanraden.

• 10Ligging

• VaatwasmachineNiet beschikbaar

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)