Advertentie

Tips

5 tips over Hotel Bali Agung Village


 • Marijke van IJperen, 14-07-2013

  Tip: Je kunt hier ook een chauffeur boeken bij de bali. Die geeft je een prive tour waar je maar heen wilt voor nog minder als een groepsexcursie bij een reisorganisatie. Kost allemaal bijna niks. 25 euro voor de hele dag.


 • anouk68, 31-10-2012

  De enige tip is om niet dagelijks te rekenen op een bedje bij het zwembad, deze zijn beperkt aanwezig en tijdens ons verblijf in alle vroegte gereserveerd d.m.v. een handdoek helaas....


 • Hag_richard, 02-10-2012

  Ga eten op het strand! Als je vanuit het hotel richting het strand loopt kom je binnen 5 min. op het strand aan. Aan je linkerhand staan een 4 tot 5tal kleine eettentjes. Zeer eenvoudige hutjes met een aantal zitjes (voornamelijk zitzakken) op het strand. Ga daar eens eten! Niet heel bijzonder maar wel erg lekker En goedkoop (voor 10 euro met z'n tweeen gegeten en gedronken!)


 • Maarten, 10-09-2012

  minder geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn ivm vele trapjes/opstapjes en voor kinderen is er vrij wel niets! Liefhebbers van buddha-sieraden kunnen goed slagen bij Utami in Ubud


 • Benieuwd naar de prijzen?

  We hebben een aantal aanbieders voor Bali Agung Village voor je op een rij gezet:

  1
  Vakanties.nl
  Vakanties.nl
  2
  Tjingo
  Tjingo
  4
  Kras
  Kras
  5
  Booking.com
  Booking.com
  6
  trivago
  trivago
  7
  Expedia.nl
  Expedia.nl

 • Arnoud, 18-08-2014

  Geef af en toe een kleine fooi aan het personeel. Ze verdienen het, en de rest van de vakantie kun je niet meer stuk bij ze. Neem een taxi en laat je voor omgerekend 2 euro afzetten op Legian Beach, dit is een gezellige straat in het noorden van Kuta met veel restaurants, winkels en bars. Vanaf hier kun je lopend de rest van Kuta bereiken.