Capung
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Airconditioning
- Sportfaciliteiten
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVillaPrachtig ingericht Ga naar accommodatieTerang Bulan
VillaGeweldig zwembad Ga naar accommodatieBima Sena
VillaPrachtige kamers Ga naar accommodatieBula Gallery
VillaPrachtig ingericht
- Richard19-10-2022
Top villa op een top locatie
Al meerdere villa’s gehuurd op Bali maar dit is een pareltje. De villa ligt verscholen in een laantje waardoor je geen geluiden hoort van de weg en zo kan genieten van de geweldige villa met een schitterende tuin en heerlijk zwembad. Alle comfort in de villa die je maar kan wensen met zeer goede bedden, zowel in de slaapkamers als bij het zwembad. Ata de huishoudster wil alles voor je regelen om je verblijf zo prettig mogelijk te maken. De ligging van de villa is heel prettig, dicht bij het strand en tussen de warungs waar je nog voor een paar euro’s de heerlijkste maaltijden kan krijgen. Als je iets verder wil dan staan er in de garage meerdere fietsen ter beschikking met goede verlichting. Al met al zeker voor herhaling vatbaar.
- Ruimte
- Jacqueline29-09-2022
Prachtig verblijf in het gezellige Sanur
We hebben een geweldige tijd hier gehad. Superlieve Ata die je een onvergetelijk verblijft bezorgt. Ligt verder van het centrum vandaan maar met een taxi ben je er zo. Genoeg eetgelegenheden in de buurt en een superbakkerij. Zwembad is lekker groot en ook de tuin is een oase van rust. Volgend jaar weer!
- Sandra23-09-2022
Avontuurlijk en relaxt!
Het is een heerlijk huis. Normaal blijven we nooit lang op een plek, maar in Sanur op deze plek was het fantastisch. Dat kwam natuurlijk ook door de verzorging door Ata. Ook echt geweldig. En we hebben vele uitstapjes kunnen maken met Gede en zo al onze wensen en zijn suggesties kunnen verwezenlijken. Fijn dat je zo iemand kunt vertrouwen. We kijken terug op een heerlijke, avontuurlijke maar ook relaxte vakantie.
- Helma Buurman20-04-2020
Heerlijke plek van alle gemakken voorzien.
We zijn 2 weken geweest en hebben alle 5: 2 ouders +jongeren rond 25 jr genoten van de rustige ligging, de fietsen, het zwembad, de schitterend aangelegd tuin, het zwembad, de fantastische living met de prachtige tafel waar gezelschapsspelen plaats vonden. Maar ook snorkelen, surfen in omgeving,tempels met chauffeur. Lekker eten op loopafstand voor weinig. Veilig gevoel op deze plek en ook op Bali.
- Bert Bos-Overmeen08-04-2020
Fantastische villa
Paradijs op aarde. Villa is van alle gemakken voorzien. Heerlijk zwembad en prachtige tuin. Villa is gelegen in een rustige beurt. De house keeper Ata maakt het verblijf top. Ondanks de corona crisis hebben we een heerlijke vakantie gehad.
- Theo en Marijke Peters13-10-2019
Een geweldige vakantie
Een support mooie villa rustig gelegen in sanur een heerlijk zwembad en tuinom tot rust te komen en te genietende huishoudster Ata is een schat van een vrouw ze staat voor je klaar als het nodig is de chauffeur gede is echt een aanrade weet de mooie plekjes te vinden we gaan zekker nog een keer terug
- Gwen Ahrens25-08-2019
Fantastisch
Fantastische villa met prachtige tuin en zwembad. Villa is smaakvol ingericht met heerlijke bedden! Regelmatig gebruik gemaakt van de aanwezige fietsen. Taxichauffeur Gede heeft ons de mooiste plekjes van Bali laten zien. Een echte aanrader !
- Fam Wytzes05-08-2019
Een heerlijk verblijf
Wat een heerlijk verblijf hebben we gehad in campung villa. We hebben genoten van jullie ruim opgezette huis met comfortabele slaapkamers en uitstekende matrassen. Na een dagje toeren lekker dobberen of baantjes trekken in het zwembad. Op de fiets de omgeving verkennen voor bv. een kopje koffie bij het strand maar ook de leuke straatjes met tempeltjes in de omgeving bekijken . Wat kan je lekker eten in de omgeving. Kortom het is heerlijk vertoeven in het gastvrije camping villa. Helaas hebben we vanwege Ata’s Zwangerschaps verlof niet van haar culinaire kwaliteiten kunnen genieten, dat wordt dan nog een keertje terugkomen.
- Mariël van Pelt09-01-2019
Absolute aanrader; heerlijk rustpunt in rondreis
Wij waren aan het eind van onze rondreis op Bali een paar dagen in de Capung Villa in Sanur. Een heerlijke afsluiting van onze fantastische vakantie op Bali. De villa is prachtig: heel ruim, schoon, heerlijk zwembad, smaakvol ingericht en je hebt volop privacy. Er zijn fietsen waarmee je naar het strand kunt fietsen of boodschappen doen. Vanuit Sanur kun je een paar mooie dagtrips maken met de superaardige chauffeur Gede. Wij zijn o.a. gegaan naar Denpasar, Tana Loth, Uluwatu en, helemaal een aanrader, de rijstvelden van Jatiluwih.
Villa Capung info
- TVBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensJalan Batursari, Gang Mimba, 5215 BK