Advertentie

Tips

4 tips over Hotel Bali Rani


 • Liesbeth Hekkelman, 27-03-2013

  Neem een luxe kamer, ruimer dan de superior met uitzicht op tuin en zwembad.


 • Marco-Brie, 08-06-2013

  Loop over het verharde strand pad naar het centrum, op het strand staan de lokale verkopers met koele drankjes die ja kan kopen en naar de zon ondergang kan kijken. Het maakt niet uit welke kamer u boekt, ze zijn allemaal opgeknapt. 1é en 2é etage bij het zwembad hebben een groot balkon.


 • leen floris, 07-07-2012

  Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Altijd even tijd voor een klein praatje, ook al hebben ze het druk.Wil je iets weten over je vertrektijden of een doktersbezoek e.d., er is daar een manager guest relation, Denny Karmela, die alles voor je regelt.


 • Emma, 11-08-2014

  Aan de overkant van het Bali Rani hotel zit het 5* Discovery Kartika Plaza hotel en dat heeft een waanzinnig mooi en groot zwembad, leuk om een dag te vertoeven. Wel contant afrekenen. Ook de restaurant's van dat hotel zijn goed, wel iets duurder. Als je via de mall naar het strand loopt is er overdag niet echt iets bijzonders ook het strand is niet geweldig maar zodra de zon onder is komt de sfeer zo leuk! (live) muziek, optredens, lekker eten, vuurwerk, zelfs een open lucht bioscoop.


 • Benieuwd naar de prijzen?

  We hebben een aantal aanbieders voor Bali Rani voor je op een rij gezet:

  1
  TUI
  TUI
  2
  Vakanties.nl
  Vakanties.nl
  3
  Corendon
  Corendon
  4
  Lavida Travel
  Lavida Travel
  6
  Booking.com
  Booking.com
  7
  trivago
  trivago
  8
  Expedia.nl
  Expedia.nl