Tijdelijk geen boekingskosten

Ruimte

Villa info

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Bali Beach

9FenomenaalScore uit 6 reviews

Prima plek
Door Heleen op 20-09-2013

We zijn een aantal dagen verbleven in de villa. Mooie ruimtes, mooie slaapkamers. Kadek & co hebben goed voor ons gezorgd. Er werd voor ons gekookt, we hebben tripjes gemaakt e.d. Het uitzicht over de zee is natuurlijk ook geweldig. Bij heldere nachten kun je op de bedden genieten van de sterren.

Hieronder wat punten waar we wat minder blij mee waren. Desalnietemin hebben we uitstekend genoten tijdens ons verblijf hier.

Een geweldige plek op Bali
Door Familie Verkerk op 26-07-2011

We hebben de eerste twee weken van Juli met het hele gezin (8 personen) vanuit Villa Sensey het eiland verkend. De villa is werkelijk fantastisch. Schitterende ligging aan de zee, luxe ruime kamers en een fantastische tuin met zwembad. De staf is geweldig. Er is geen nee te koop en alles is prima geregeld. Kadek kookt fantastisch en Putu heeft ons samen met zijn mensen heel veel van het eiland laten zien. We hebben met zijn allen genoten van deze vakantie en komen zeker nog een keer terug!.

Fantastische lokatie voor een Bali vakantie
Door Familie Verkerk op 26-07-2011

We hebben de eerste twee weken van Juli met het hele gezin (8 personen) vanuit Villa Sensey het eiland verkent. De villa is werkelijk fantastisch. Schitterende ligging aan de zee, luxe ruime kamers en een fantastische tuin met zwembad. De staf is geweldig. Er is geen nee te koop en alles is prima geregeld. Kadek kookt fantastisch en Putu heeft ons samen met zijn mensen heel veel van het eiland laten zien. We hebben met zijn allen genoten van deze vakantie en komen zeker nog een keer terug!.

paradijs op aarde
Door paul en hannie op 29-09-2010

we zijn hier geweest van 3 sept tot 25 sept en het was een geweldige vakantie. het is hier erg rustig en de omgeving is prachtig. over de villa en het personeel niets dan lof. de kok kadek en de tuinman gombloh geweldig en niets is te veel en we hebben heerlijk gegeten. ook leuke tochten met putu gemaakt hij weet veel over bali te vertellen voor ons een reis om niet te vergeten , en hopen noch eens terug te kunnen gaan

Paradijs met 7 sterren
Door Germaine van Hecke op 15-09-2010

Zijn inmiddels weer lang thuis, maar nog steeds hebben we heimwee naar deze plek. Paradijs op aarde met 7 sterren! Huis is top, personeel is top, ligging is top, heerlijk rustig en absoluut niet toeristisch! Absoluut een aanrader!

Een aanrader - klein stukje paradijs op aarde
Door Loes Segers op 13-05-2010

Het is wel een stuk rijden vanaf het vliegveld, maar dan heb je ook wat. Een aanrader voor mensen die van de rust willen genieten, voorzien van alle gemakken. Prachtige omgeving, veel te zien en te ondernemen. 30 minuten vanaf Singaraja.

Bali Beach info

• VaatwasmachineNiet beschikbaar

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    Jl. Raya Bondalem 10, 81172