Tijdelijk geen boekingskosten

10Fenomenaal

Hotel info

• Airconditioning
  • Sportfaciliteiten

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Taj Lake Palace

10FenomenaalScore uit 3 reviews

Awesome Place to Stay
Door Jenny op 09-04-2014

Hotel Taj Lake Palace in Udaipur is one of the best hotels I have ever stayed. We chose to stay at this hotel on the recommendation of our tour operator. I have seen many top class hotels Taj Lake Palace is unique. Hotel staff was friendly and did everything possible to make our stay at the hotel an unforgettable experience. Bar, Swimming Pool and all 3 restaurants were great. Indian food was amazing, they make sure that the spice level suits to our taste. Planning to come here again at the year end.

Een ervaring om nooit meer te vergeten!
Door Carla op 09-06-2013

Het Lake Palace hotel in Udaipur is een van de mooiste hotels van de wereld. Op onze fietsreizen komen we regelmatig in de meest gore hotels van de wereld terecht. Dat is één van de zeer weinige nadelen van het reizen per fiets. Om dit te compenseren heeft mijn vriend Eric mij, als verrassing, vier nachten in het Lake Palace hotel getrakteerd. Ik weet niet hoeveel het hem gekost heeft, maar het was geweldig! Alles klopte! We waren de eerste fietsers die in het hotel overnachtten en dat hebben we geweten ook :-). Elke dag werden we door het personeel verrast. Eerst met een upgrade naar een mooiere kamer, daarna een brownie-taart met fietsje erop, popcorn en cola bij de dvd die we bestelden, en de laatste nacht mochten we in de mooiste kamer van het hotel slapen, die van de maharadja zelf!

Door Rik Van Acker op 21-08-2007

Dit schitterend Maharadjapaleis (18de eeuw) drijft als een eiland in Lake Pichola. Ronduit schitterend ingericht. Service van een zeldzaal hoog niveau. Onze kamer bood een magnifiek uitzicht op het daartegenover gelegen City Palace.

Taj Lake Palace info

• MinibarBeschikbaar
  • KluisBeschikbaar
  • TVBeschikbaar

• SaunaBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    Pichola Lake Post Box 5, 313001