Jaipur Inn
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Jaipur Inn voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtige kamers Ga naar accommodatieSarang Palace
HotelZeer goede service Ga naar accommodatieJee Ri Haveli
HotelPrachtige kamers Ga naar accommodatieArya Niwas
HotelGoede prijs/kwaliteit
- Madeleine26-10-2013
Jaipur Inn - Ein schöner Ort zum relaxen!
Das Hotel liegt sehr nah an der Pink City, ca. 10 Minuten Fußweg entfernt. Da die Tuktuks in Jaipur leider oft total überteuert sind, ist das echtes Geld wert. Die Zimmer sind alle super charmant eingerichtet, sauber, durchgängig Heißwasser und Strom. Ein Besuch auf der Dachterrasse ist ein MUSS, weil einfach traumhaft schön.
- Annelieke11-08-2012
Fusion van koloniale stijl en Rajasthani details
Jaipur Inn is voor mij een thuis basis. Ik ben de afgelopen 1,5 jaar meerdere keren terug geweest. Elke keer in een ander deel van het hotel overnacht en iedere keer weer positief verrast door de eigenheid van de sfeer in het hotel. De inrichting is een combinatie van koloniale stijl met lokale Indiase (Rajasthani) elementen. Met veel aandacht voor details. Geen vijf-sterren, maar uniek en gezellig. De manager geeft persoonlijke aandacht aan elke gast.
- Martijn van Beek02-08-2012
Relaxen op het dakterras!
Goed hotel met een centrale ligging. De eigenaar spreekt goed Engels, is gastvriendelijk en behulpzaam. Mooie kamers, schoon en ruim. Het hotel is zeer sfeervol! Kers op de taart: het mooie dakterras met bar waar gratis gebruik gemaakt mag worden van de wifi! Tijdens onze rondreis het meest knusse en schoonste hotel.
- Lieke16-08-2011
Prima hotel om even bij te komen
Het is een basic hotel. In India kun je niet veel verwachten, maar dit was zeker niet slecht. De kamers waren schoon en ook de badkamer was redelijk schoon. Water was warm en de opzet van de kamer en badkamer zijn ruim. Bed was goed. Eten is heel standaard, maar prima. Prijs is goed en personeel vriendelijk. Helpen je bij alles. Er is ook een mooi dakterras waar je heerlijk van de zon kan genieten.
- monique Nijs08-12-2009
prima hotel
- cynthia29-10-2009
relaxed
Hebben hier drie nachten geslapen en vonden het best een relaxed hotel. Niet teveel verwachten maar voor india is dit zeker niet slecht ( we hebben veel erger meegemaakt) Kamers waren schoon en hadden airco. Eten waren wij niet zo over te spreken maar dat is india... Bedden liggen redelijk
Hotel Jaipur Inn info
Het complex