Great Southern Parknasilla Sneem
- Airconditioning
- Restaurant
- Zwembad
- Sportfaciliteiten
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Great Southern Parknasilla Sneem voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotel12 juli (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 1427 Ga naar accommodatieCastleknock
HotelPrachtige kamers16 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 1003 Ga naar accommodatieFitzpatrick Castle
Hotel22 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 992 Ga naar accommodatieThe Croke Park
HotelPrachtige kamers11 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 1175
- Robert15-04-2010
Statig hotel, prachtige omgeving
Statig traditioneel hotel, werkelijk fantastisch gelegen op een zeer groot, fraai onderhouden terrein.
Gasten zijn voor 99% Iers, Engels of Amerikaans. Kamers ruim, schoon, statig, met fraaie badkamer.
Ontbijt uitstekend, avondeten ook prima van kwaliteit, hoeveelheid etc. alleen naar onze mening te gehaast, alsof je nog een trein moet halen. Nergens voor nodig in de fraaie eetzaal.
Vele prettige verblijfruimten (snooker zaal, thee zaal etc.) voor een relaxed kopje thee met wat lekkers.
Apart zwembad, bubbelen met uitzicht op de oceaan, helemaal goed.
- Kindvriendelijk
- Peter en Diana25-07-2007
Wij zijn hier in april 2006 geweest tijdens onze rondreis.Het hotel is gelegen op een mooie plaats en ademt de sfeer uit van een haast vergeten tijd.Het zou zo uit een Harry Potter boek kunnen komen.Het personeel is erg vriendelijk en het eten goed.De gewone kamers zijn niet erg groot maar je kunt wel merken dat dit vroeger een luxe hotel was(en nog is)Het terras bied een mooi uitzicht over het water en de rest van de omgeving.Absoluut een aanrader om een paar nachten te verblijven!
Hotel Great Southern Parknasilla Sneem info
- KluisBeschikbaar
- TVBeschikbaar
- SaunaBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensSNEEM, 9