Reviews over Dublin

 • 8

  Fantastisch. De mensen zijn goud waard!

  Eefje, 24-1-2018
  Wat je moet weten aan Dublin is dat je Dublin na 3 dagen wel hebt gezien, ga de stad uit! Pak de trein naar bray en doe de cliffwalk naar greystones! Dan pik je ook de natuur mee.
 • 9

  Veel te doen!

  Vermeulen, 14-1-2018
  Leuke musical in oud theater gezien, leuke pubs, walkeble city.
 • 8

  Veel indrukken in betrekkelijk klein centrum

  Aline, 12-1-2018
  Zoals je je Dublin voorstelt. Echt authentiek Iers pub live. Aanrader: theatertje in centrum. Over Ierland, alle clicées etc.
 • 8

  Leuke stad voor citytrip

  AMM, 30-7-2017

  Lekkere dagen gehad. Gezellige stad.

  Ook naar Howt geweest, onverwacht leuk gedeelte van Dublin.

 • 10

  Heerlijke stad!

  Caro, 13-5-2017
  Wij vonden Dublin een geweldige stad. Veel kleiner dan Londen en veel gemoedelijker. In het centrum is veel te zien en te beleven en bijna alles is aan te lopen. De mensen zijn ongelofelijk aardig en behulpzaam en de sfeer is enorm vriendelijk. De Dart is een trein die langs de kustplaatsen ten noorden en ten zuiden van Dublin rijdt en de stadjes die hij aandoet zijn leuk. Veel musea in de stad zijn gratis. De pubs zijn gezellig en laagdrempelig en bijna overal is 's avonds live muziek. Rondom Temple Bar zijn veel restaurantjes en ook aan de andere kant van de Liffey is genoeg te doen. Shop 'till you drop is ook goed mogelijk, grote winkelketens maar ook tal van kleine, aparte winkeltjes. Vanuit Dublin kan men dagtrips maken, er zijn veel organisaties die ze aanbieden. Wij zijn naar Galway geweest, echt de moeite waard.
Dublin scoort een 8,2 uit 10, op basis van 293 reviews
Advertentie
Advertentie