hotels in Blankenberge
Reviews over Blankenberge
Review toevoegen- 7Olieslagers22-08-2019
De zon scheen, de lucht was blauw.
RapporterenIk vind over het algemeen de horeca heel klantonvriendelijk. Er kan hier nog veel winst behaald worden. Een glimlach kost niet. Goede communicatie ook niet. Blankenberge heeft kansen, maar die moeten wel benut worden.
- 7Uitgaanslevenn
- 6Cultuur
- 5Sfeer in stad
- 7Stranden
- 7Zorg voor natuur
Gereisd met partner in augustus 2019
- 5Stef VK06-06-2019
2de thuis
RapporterenMooi gezellig stadje, veel eet en drink gelegenheid, ideaal om met kinderen heen te gaan met de speeltuinen op strand. Aanrader voor mij is Salito Beach bar! Klein minpuntje is de parking
- 2Uitgaanslevenn
- 2Cultuur
- 8Omgeving
- 8Sfeer in stad
mei 2019
- 7Dana05-04-2019
Zeer fijn
RapporterenKlein maar fijn, straatkant maar heel rustgevend! Wij komen nog terug! :)
- 9Uitgaanslevenn
- 5Cultuur
- 8Stranden
Gereisd met partner in juli 2018
- 7Marc Christiaens05-04-2019
nooit meer, boetestad, stress
Rapporterenga niet naar blankenberge, is een boetestad geworden. Recent 10 min binnen om iemand op te halen in station, boete. Zondag, geparkeerd tussen twee borden met niet parkeren. Gastheer meldt ons dat we mogen parkeren omdat er toch niet gewerkt wordt, 30 minuten binnen : boete. Op drie bezoeken : tweemaal boete. Ga er niet, je bent er geen minuut gerust. Toeristen zijn voor gemeentebestuur wild waarop gejaagd moet worden.
- 8Uitgaanslevenn
- 7Cultuur
- 6Omgeving
- 8Sfeer in stad
- 7Zorg voor natuur
Gereisd met vrienden in maart 2019
- 1Belgique francophone04-01-2019
un deux étoiles avec 4 étoiles ??
Rapporterenaimé , rien . en négatif ,le parking pour voiture mini uniquement , l'insonorisation des chambres , le literie , la douche , le décor ,le restaurant , le prix ,le messieurs de la réception un flamingant pure et dur . signé deux pigeons touriste
- 1Uitgaanslevenn
- 3Omgeving
- 2Sfeer in stad
- 2Zorg voor natuur
Gereisd met partner in januari 2019
- 6Erik30-10-2018
Zoudt u wel bedenken of je nog gaat met de wagen
RapporterenParkeren vd auto is het grote probleem , nergens nog gratis en goedkoop zijn die parkeermeters of garages zeker niet ! Schande.
- 5Uitgaanslevenn
- 7Cultuur
- 6Stranden
- 5Zorg voor natuur
Gereisd met partner in oktober 2018
- 1Isabelle09-04-2018
Vuil en geld uit je zakken wordt geklopt
RapporterenDagje strand met kids, overal betalend parkeren, bedelaars, vuile straten en verloederde gebouwen, weinig animatie open, veel marginale mensen, winkels te weinig aanbod, alles veel te duur en als toerist word je overal uitgemolken
- 1Uitgaanslevenn
- 1Omgeving
- 2Sfeer in stad
- 2Stranden
- 4Zorg voor natuur
april 2018
- 10Van Look Kristz07-04-2018
Prima
RapporterenTop.Met kinderen kun je in geen betere badplaats zijn!!!
- 7Uitgaanslevenn
- 6Cultuur
- 8Omgeving
- 9Sfeer in stad
april 2018
- 5ton wijkman21-09-2017
hotel prefect
Rapporterenpersoonlijk vinden we blankeberge achteruit gaan. was jaren geleden gezelliger.
- 4Uitgaanslevenn
- 6Omgeving
- 5Zorg voor natuur
Gereisd met partner in september 2017
- 10ginette.francois02-09-2017
Blankenberge is een bruisende stad.Heel gezellig
RapporterenDe verschillende standjes op het strand , van tropische plaatsjes met palmbomen tot ligzakken springkastelen speeltuinen cocktailbars enz .Te veel om op te noemen.Je zit er je niet vervelen.Blankenberge is mijn favorite plaats
- 10Uitgaanslevenn
- 8Cultuur