Zenit Hotel Balaton
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Zenit Hotel Balaton voor je op een rij gezet:
- Waardering
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Zwembad
- Sportfaciliteiten
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieFantastisch3 reviewsErg kindvriendelijk Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Lydia den Dunnen12-08-2016
Geweldig! Echt genoten
- Anny16-08-2013
Nooit meer!
Onervaren, niet vriendelijk, slecht onderling communicerend en slecht Engels sprekend personeel. We hadden voor 7 nachten geboekt en werden bij de 6e dag naar een ander hotel gestuurd, omdat zij een fout hadden gemaakt bij het boeken. (Geen excuus aangeboden!) De faciliteiten van Zenit hotel waren wel in orde. Het restaurant daarentegen was niet aangenaam. Er was geen airco met 38 graden! Bij het buffet waren wespen aanwezig, erg onsmakelijk en onhygienisch! De kamer die we kregen was niet zoals beschreven, we kregen een invalide kamer. Ik moest in een 4 sterren hotel mijn eigen badkamer gaan dweilen, anders liep ik steeds in een plas water rond, na het douchen. De kamers werden elke dag opgemaakt en de prullenbak werd geleegd. 1x in de week werd de bedden verschoond en werd er schoongemaakt (stofzuigen en dweilen). De kamer heeft een ingebouwd koelingssysteem. Als je de kamers niet lucht, dan wordt de kamer erg vochtig. Kortom... dit hotel is absoluut niet voor herhaling vatbaar!
- Hans4522-10-2012
Voldoet aan alle eisen
Prima hotel Meeste personeel vriendelijk Mooie kamers van alles voorzien Tv koelkast fohne Goed ontbijt en buffet Mooi zwembad en welness Prima prijs/kwaliteitsverhouding Uitzicht op het balatonmeer iedere dag schone handdoeken 2x per week bed verschoond
- willem27-09-2012
Schitterend hotel met uitzicht op Balaton meer
Hotel Zenit Hotel Balaton info
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensHelikon u. 22, 8314