- Waardering
- Speeltuin
- Zwembad
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- ronald29-12-2009
Heerlijk relaxen in een villa met een ziel
Het huis is met liefde voor de omgeving en lokale details opgeknapt en je voelt jer er meteen thuis. Lekker relaxen met een goed boek aan het zwembad of in de lokale thermaal baden in de omgeving. Het Balantonmeer is dichtbij en er is genoeg te doen in de omgeving voor jong en oud. Na onze zomervakantie hebben we gevraagd of we het huis met oud en nieuw konden huren en we hebben een geweldigde oud en nieuw gehad met 8 vrienden. In de winter is het er echt koud, maar heerlijk om dan naar de thermaal baden te gaan en lekker buiten te zwemmen. Kortom, zomer en winter, een echte aanrader!!!!
- Hoeveelheid ruimte
- 28-05-2008
Het was een leuke relaxte vacantie in villa nagybajom Het huis heeft echt sfeer en is van alle gemaken voorzien, satteliet, vaatwasser, wasmach echt top ik heb het gehuurd via touroparator afdeling particulier. Onze kinderen vonden het ook top met het ruimvoldoende aanwezige waren ze snel in hun element knutsel spullen, speelgoed ,pc ,dvd
echt een compleet huis
- VaatwasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensFÓ utca 24, 7561