7.5GoedScore uit 67 reviews

Annabella

7.5GoedScore uit 71 reviews

goed hotel
Door g op 06-08-2018

Het hotel ligt aan het balatonmeer, ideaal om te winkelen of om een terrasje te doen. Kamers zijn basic en proper, wij hadden een kamer met airco en frigo op het 1ste verdiep en een badkamer met bad met een goedwerkende douchekraan, bad is wel hoog om er in te stappen. bedden worden elke dag netjes opgemaakt. De Biertuin is heel de week niet open geweest maar je hebt genoeg cafés / restaurants aan het meer. Het eten in het hotel is in buffetvorm , basic en lekker maar na een week word je het beu ( steeds hetzelfde eten geserveerd). Zwembad is zeer netjes ,er is ook altijd plaats om te liggen aan het zwembad. Je hoeft dus niet vroeg op te staan om je handdoek te leggen. Voor mensen met kleine kinderen :Kinderanimatie is eerder een flop ... Kortom wij hebben een leuk verblijf gehad in dit hotel en is zeker aan te raden.

Nooit meer
Door Mevr. goossens op 23-03-2016

Het was oud,stonk, en zeer onpraktisch.

nooit meer
Door maria op 23-07-2015

Kamers zijn aan vernieuwing toe Toen wij er waren 41 graden. geen airco ,moesten voor 2 euro per dag een ventilator huren. Was het nog snik heet, geen ontluchting in badkamer, overgordijnen sluiten niet. We hebben met spelden de boel bij elkaar gehouden voor de zon niet binnen te laten. Heel hoog bad , wc bril zat los. koelkastje deed het niet. Kamers niet erg schoon. Eten was daar en tegen prima en ontbijt ook , wel vriendelijk personeel. ligt wel heel mooi aan boulevard en meer.

Annabella

fantastise plek
Door vd rakt op 10-09-2014

rustige omgeving uitzicht is mooi personeel is klantvriendelijk eetgelegenheid en eten is perfect kamers beetje klein maar goed bed alles is schoon

Oud, maar goed hotel
Door Anneke op 31-07-2014

Toen ik de andere reacties las vroeg ik me af wat we mee zouden gaan maken. Maar dat is ons 100% meegevallen. De kamers zijn niet groot, maar wel schoon. De bedden zijn prima. alleen de badkamer mag wel iets moderner. Vooral het erg hoge bad. Als je niet sportief bent kost het enige moeite om over de hoge rand te klimmen. Ook het doorspoelen van het toilet vergt wat keacht. Het enige minpuntje van de kamers is het ontbreken van de airco. Wij sliepen aan de voorkant en hadden weinig zon, aan de andere kant zou het vast nog warmer zijn geweest. Ook zijn de kamers erg gehorig. Om de volgende morgen van de buren te horen wat we allemaal gezegt en ik gezongen had is niet prettig. En de hele tijd fluisteren is ook niet alles. De klachten over het eten zijn ons ook vreemd. De grote eetzaal is netjes en eenvoudig ingericht, maar het eten is prima. Zowel het ontbijt als het diner zijn prima. Ruime keuze voor elk wat wils. En ja, je bent in Hongarije dus is het altijd iets anders dan thuis.

gewoon goed
Door a nendels op 03-10-2013

wij hadden de beoordelingen gelezen na de boeking en dachten dat zal wel een flut vakantie worden maar hij was super het eten was bij ons wel warm de kamer netjes personeel vriendelijk maar er zijn altijd wel mensen die iets te klagen hebben nou wij dus niet

Soort hotel
Kleinschalig