Camping met privestrand direct aan het Balatonmeer. Leuke camping waarbij de caravan deels onder de bomen kon staan. Er zijn ook huisjes te huren. Sommigen met mooi uitzicht op het meer. Sanitair erg gedateerd en redelijk schoon. Hier valt nog wat te verbeteren. Dagelijks was er een strandwacht aanwezig. Via 2 trappen kon je het meer in om te zwemmen. Vissers zaten in een hoek van het strand. Zwemmers en vissers hadden geen last van elkaar.
Eigentlich ein netter kleiner Campingplatz. Wenn da nicht die Angler wären. Diese belagern den ganzen Strand mit ihren Angeln. Man kommt kaum zum baden,wird vollgepöpelt. Es werden große Lautsprecherboxen aufgestellt,Palinkaflaschen machen die Runde,es wird gesoffen und man findet als Urlauber keine Ruhe mehr. Wir sind wieder weggefahren,weil wir Urlaub machen wollen und nicht mit lauter Musik beschallt werden wollten. An der Rezeption beschwerten sich mehrere Gäste,man sagte,der Strand gehöre nicht zum Platz und man könne nichts machen. Nie wieder hier her.
Rustige camping met leuk ligveld aan het water. Zwemmen is alleen bijna niet mogelijk, want hoewel vissen officieel verboden is zit de oever vol vissers en zijn de vislijnen door zwemmers niet te vermijden, wat weer leidt tot agressieve reacties van vissers. De camping doet hier niets aan ondanks de verbodsborden.
Freundliches Personal am Platz, sehr hilfsbereit! Sehr gutes und freundliches Betriebspersonal am Kiosk. Wenn man keine Lust hat, in ein Restaurant zu fahren, bekommt man hier günstig und flott ein gutes Essen. Und ein frisch gezapftes Soproni dazu! Der See nur ein paar Schritte entfernt. Was will man mehr? Ich komme mit meinen Kindern seit 17 Jahren immer gerne hier her; sie sind mittlerweile erwachsen und sind weiterhin gerne dabei, wenn's heißt: Badacsonytomaj - Urlaub am Balaton bei Tomaj Camping. Es gibt nichts schlechtes zu berichten. Seit 17 Jahren! Bewertung gebe ich keine ab, weil man nicht erkennen kann, was ist gut oder schlecht ( 1 gut, oder 10 gut?). Einfach mal herkommen und anschauen! Also doch bewerten! Dann nehme ich an, dass 10 das Beste ist!
Camping direct aan het meer. Eigen strandje met ligbedjes. Bar/restaurant aanwezig.Parkachtig aangelegd. Ook huisjes op het park. Zeer betaalbaar (nog nooit zo goedkoop gekampeerd). Sanitair was prima en schoon. Heerlijje tijd gehad.
Geen vertier, rustig, en goede plaatsen tijdens de pinksterdagen. Juist wat wij zoeken. Je komt tot rust en kijkt mooi uit over het Balatonmeer. Vriendelijk mensen aan de receptie. Wel muggen, maar we smeren ons goed in en houden deuren en ramen van de caravan goed gesloten. WiFi werkt prima. We missen gelegenheid om een handwasje te doen.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |