Tisza Frísza
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02700000-02709999%2FE2706901.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02700000-02709999%2FE2706882.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02700000-02709999%2FE2706893.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02700000-02709999%2FE2706900.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02700000-02709999%2FE2706896.jpg)
Tisza Frísza
Het huisje, zwembad, omgeving e.d. was gewoon genieten!! Het enige wat wij persoonlijk misten was een goede zonwering met temperaturen van over de 40 graden! In de nachten bleef de temp steken op circa 26 graden.. Met deze temperaturen heeft luchten 's nachts geen zin meer zoals ons werd aangeraden. We hebben het geprobeerd, maar het had totaal geen effect meer. Misschien is daarom een betere zonwering/rijdende airco een idee..(?) Maar bovenal hebben we enorm genoten van alles!! We hebben lekker gegeten in Abadszalok, Debrecen bezocht, boodschappen gedaan in Tiszafüred en ONTZETTEND veel gebruik gemaakt van het zwembad ;-) Het zwembad werd regelmatig gecheckt, de tuin werd netjes onderhouden, en bij vragen e.d. konden we terecht bij Johan! Al met al geweldig! Het zwembad werd bij de laatste keer eruit stappen al gemist...;-) Het water had overigens een temp van 41 graden...heerlijk! Het huis TiszaFrisza is een echte aanrader voor iedereen!!!
Alles klopte, alles was aanwezig...zoals we meteen bemerkten ....een volledig ingericht huis
Wij hebben hier 1 week met onze kinderen 10/12/14 jaar doorgebracht. Leuk Zwembad die de nodige verkoeling gaf.
Lekker afgelegen en van niemand last.
Huisje is ruim en leuk ingericht. Alle gemakken voorzien.
Het is daar een mooie omgeving en leuke plekjes in de buurt waar van alles kan
Aanrader is wel twee weekjes te doen want met de temperaturen die wij hadden 36 + zie je niet alles
De Fennema's
Huisdieren | Niet beschikbaar |