Tsja, na alle zoover beoordelingen gelezen te hebben dachten wij laten we hier maar eens naar toe gaan.
Het klopt dat de camping leuk is ingericht en dat het sanitair schoon is.
Voor de rest kunnen wij het niet eens zijn met de vorige beoordelingen.
De ontvangst was koeltjes en ongeinteresseerd (dit bleef ook zo tijdens ons verblijf).
Het zwembad water was goor ! Donkergroen/bruin van kleur, werd ook niet geprobeerd schoon te krijgen.
Sommige accomodaties hadden schimmel aan de buitenkant.
We snappen dat de eigenaren geld willen verdienen op het avondeten en bijvoorbeeld ijsjes. Die prijzen liggen dan ook hoger dan in de dichtsbijzijnde plaatsen, logisch, maar 4,80 euro vragen voor de wasmachine voor een programma van een half uur, is te gortig ! En dan komt de was er ook nog niet fris uit.
De camping ligt ook echt in the middle of nowhere en er heerst een echte ons-kent-ons sfeertje.
Voor ons nooit weer maar voor anderen misschien een ideale camping.
2 geweldige jaren op deze bijzondere camping gehad.Mooi uitzicht en de kinderen kunnen hier zelf op ontdekking te gaan.
Bijzondere accommodaties en attributen op de camping te zien.
Henk en Esther blijven vernieuwen.
's ochtends worden de broodjes bij je bezorgd en 's avonds de mogelijkheid om gezellig mee te eten.
Aranka maakt heerlijke goulash!
Veel leuke dingen in de omgeving te doen (ook voor kinderen) informatie en folders aanwezig op de camping
Voor het tweede jaar op een rij weer een heerlijke vakantie bij Henk & Esther gehad! Wij ervaren Jo Napot als een kleine, gastvrije familiecamping. Het is een terrassencamping wat overzicht mar ook rust geeft.
Vorig jaar waren we met de tent, dit jaar in een accommodatie, de Happiness caravan.
Ruime accommodatie, goed nagedacht over de zitjes e.d.. Twee minpunten: wij vonden het bed aan de harde kant en het koken ging op laag vuur.
De sanitaire faciliteiten zijn goed. Altijd netjes en schoon.
'S Ochtends verse broodjes op je plek bezorgd en het dagelijkse aanbod in een gezamenlijke maaltijd zijn een pluspunt. Heerlijk eten voor een mooie prijs.
Wij raden Jo Napot zeker aan!!
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Jó Napot (+ Guesthouse) in Kisbárapáti, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Jó Napot (+ Guesthouse) zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Jó Napot (+ Guesthouse) scoort een