We hebben de beste aanbieders voor Hotel Kempinski Corvinus Budapest voor je op een rij gezet:
- Waardering
- Rolstoel toegankelijk
- Zwembad
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie13 februari (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 467 Ga naar accommodatie7 maart (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 376 Ga naar accommodatie11 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 517 Ga naar accommodatie15 maart (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 473
- Dennisk_122-12-2014
- Bart11-12-2013
Blijft TOP
hi, ik ben er nogmaals geweest, de inkom is vernieuwd , ontbijtruimte ook en es bistro is nu restaurant erbij , komt wel koeler over nu vind ik persoonlijk
kamers zijn oké, is kempinski, dus dat betekent marmer + 2x / dag komt men kamer bekijken en bed openleggen etc ontbijt, ja, wie kempinski kent , is top, je hebt alles, nu moest ik wel naar champagne vragen maar dat was geen probleem. het enige hotel dat op vlak ontbijt zich ermee kan meten en waar ik al was was JW Marriott te Bucharest De rocco forte groep is minder uitgebreid bv , ja zwembad opnieuw niet gezien, geen tijd
zeker aanbeveelbaar + qua prijs valt dit zeker mee (in bv wenen of moskou betaal je 300 of meer /nacht , hier is dit stuk lager )
groetjes
- Bart27-01-2013
Tophotel aan goede prijs
Luxekamers, zwembad of massage heb ik niet gezien (geen tijd) Luxe onbijtbuffet: alles wat je wenst: 20tal soorten brood en pistolets, gerookte zalm gemarineerd of niet, warm eten, sekt ...(voor mij beste ontbijt ooit tot hiertoe), praagse ham(wat ik in praag dan niet zag), gewoon zeer goed! aanrader en niet zo duur voor kempinski men is nu bezig met verbouwing aan ingang , ik wil zo terug !
- Il Quadrifoglio15-09-2010
Niet voor één nacht in Kempinski Corvenius.
Dit Kempinski hotel is erg goed. Niet alleen zijn de kamers ruim, comfortabel en perfect ingericht, aan faciliteiten ontbreekt het evenmin. Ik was er een week, dus tijd genoeg. Buiten liggen de winkels op 100 meter. Ontbijt- of restaurantgelegenheden in overvloed en goed hoeft niet echt duur te zijn. Probeer Palinka Bistrot Kave of ontbijt: California Coffee Company . De stadsrondrit is aan te bevelen, of neem de metro (enkel 1 euro) allemaal binnen 50-150meter. De Donau ligt op loopafstand, dito de kettingbrug of het parlement. Niemand weigert euro’s, maar soms is handgeld wel makkelijk. Mijn wisselkoers was 280.
- Kindvriendelijk
- TVBeschikbaar
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensErzsébet tér 7-8, H-1051