Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

House of Terror

4.1Onvoldoende

Score uit 14 reviews


 • 3Anouk12-08-2018

  Helaas een afrader. Intens zonde!

  Als geschiedenis je trekt, dan zou je denken dat je met een bezoek aan dit museum een bijzondere ervaring rijker bent. Maar dat is allesbehalve waar. Om heel eerlijk te zijn voegt het zelfs niets toe aan ervaring, kennis, emotie. In het museum wordt je van ruimte naar ruimte geleid, waar keer op keer middels video beelden en minimale geluidsfragmenten een verhaal wordt verteld en verbeeld. Verder zijn de ruimtes karig aangekleed. Omdat het in de ruimtes enkel om de videobeelden draait en bijbehorende geluidsfragmenten in het Hongaars, komt het totaal niet binnen. Intens zonde! Ik zou dit museum dan ook afraden. Helaas.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juni 2018

 • 2M09-08-2016

  Geen aanrader voor toeristen!

  Alles is onduidelijk en je bent de godganse tijd YouTube filmpjes aan het kijken waar dingen in worden verteld ( super onduidelijk en onlogisch ) . Nauwelijks informatie in het Engels. Totaal geen aanrader en zonde van de tijd. Wij zijn er omdat het oersaai is met noodgang door heen gegaan.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in augustus 2016

 • 6Janet17-03-2015

  Hous of Terror

  Indrukwekkende beelden, en voor de geschiedenis freak vast een niet te missen museum. Echter het boeide mij niet zo heel erg. Gelukkig was het deze nationale feestdag gratis. O ja... als je eenmaal in de lift staat, dan wordt het wel echt even terror. No escape!

  Rapporteren

  Alleen gereisd in maart 2015

 • 5Toerist20-07-2014

  Audiogids?

  Ik vermoed dat er redelijk wat interessante info en goed didactisch materiaal aanwezig is. Het bezoek wordt echter al gauw oersaai omdat je er geen snars van begrijpt. Tenzij je Hongaars spreekt. Er zijn in elke kamer documenten in het Engels, maar die vertellen een apart verhaal en geven geen info over wat je ziet. Je staat dus heel de tijd naar vanalles te kijken en je af te vragen wat ze ermee zouden bedoelen. Dat komt omdat de dame aan de kassa niet de moeite neemt om even te vermelden dat je een audiogids kan meenemen. Doordat deze achter een hoek staan opgesteld, zie je ze ook pas wanneer je het bezoek beëindigd. Erg jammer! Je bezoek wordt op die manier nagenoeg een waardeloze tijdverspilling, terwijl het misschien evengoed erg interessant had kunnen zijn… Meestal worden die audioguides zowat opgedrongen (gezien de meerprijs), hier zijn ze te lui om ze te vermelden. Begrijpen wie begrijpen kan.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juni 2014

 • 8Tompoesje17-05-2014

  Museum over onderdrukkers

  Bijzonder dat in kaart wordt gebracht hoe eerst de Duitsers overheersten en later het communisme huis hield in Hongarije.

  Rapporteren

  Gereisd in mei 2014

 • 9Angela11-05-2014

  Indrukwekkend!

  Men behandeld toeristen wel alsof ze nog communistisch zijn.

  Rapporteren

  mei 2014

 • 7ksteels26-10-2013

  indrukwekkend

  was zeer mooi om iets te kunnen leren enkel spijtig dat alles in het hongaars was! weinig engels dat maakt het minder interessant omdat je niet mee kan met de geschiedenis

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in oktober 2013

 • 9Pia11-09-2013

  Geschiedenis van een donkere tijd

  Zeer indrukwekkend! Maakt een donkere kant van de geschiedenis zichtbaar en zelfs tastbaar

  Rapporteren

  Gereisd met partner in augustus 2013

 • 8katrijn06-06-2013

  Een aanrader!

  Wat gebeurt er rond communisme en KGB?

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in mei 2013

 • 10Remie van Oosterhout02-05-2013

  Absolute aanrader

  Dit is een indrukwekkend museum dat op eigentijdse wijze een beeld geeft van de historie

  Rapporteren

  Gereisd met partner in januari 2013


10 van de 14 reviews gezien