TUI Blue Zante Maris - Adults only
Dit hotel is in 2018/2019 geheel vernieuwd. Alle reviews en foto’s van voor deze tijd zijn absoluut niet representatief. Adult only, niet voor kinderen. Cijfer voor kindvriendelijkheid hoog gezet, omdat anders het eindcijfer te laag zou zijn, wat niet eerlijk is. Service met hoofdletter S. Wij hebben weer geboekt voor 2020.
Hotelik przy samej plazy, całkiem ładnej, bynajmniej jak na Zakynthos :) Dobra lokalizacja przy plazy, niedaleko sklepy, ale zarazem nie słuchac imprez. Czysty basen, bardzo fajny bar przy plazy, gdzie driniki mozna roboic samemu :) Kelnerki i barmani zawsze usmiechnięci i przemili :) Drinki w wersji All za 2 euro rewelacja! Jedzenie w porządku duzy wybór :) Pokoje ładne, w łazienkach kapcie i szlafroki, nie mam żadnych zastrzeżeń!
Het hotel ligt op een goede plek maar voor een all inclusive zeker geen 4* waard. Er was weinig variatie in het eten, veelal hetzelfde. Het personeel was wel vriendelijk vooral Bella van het terras, de dames van de beach bar waren zeer onvriendelijk. Ze zijn te beroerd om van hun stoel te komen en er is veel onderscheidt tussen de all inclusivegasten en de "betalende"gasten. Als all inclusivegast werden wij inderdaad gediscrimineerd en voor de andere vooral russische en engelse gasten kon veel meer. Wij waren met 3 nederlandse echtparen en hoorden er gewoon niet bij. De kamer was mooi maar de badkamer een drama. Als we gingen douchen liep het water het halletje in en was de boel drijfnat. Waardeloos, kortom wij gaan hier zeker nooit meer heen.

TUI Blue Zante Maris - Adults only
Wij vinden Zante Maris een leuk en vriendelijk hotel en waren er voor de tweede keer! MAAR.....ze moeten nog veel leren met de all inclusive formule!Als all inclusiver( met groen bandje) wordt je gediscrimineerd : geen bediening aan je tafel( dus zelf halen), op de terrassen plastic bierbekers waar anderen glazen pul krijgen etc.steeds het gevoel alsof je inferieure gast bent! We hebben hier vorig jaar over geklaagd en er was nu wel iets verbeterd!
Prima hotel met vriendelijk personeel. Inderdaad veel Engelse gasten maar geen last van gehad. Uitstekend gevarieerd ontbijt. Lunch en diner in buffet vorm.
Een hotel om aan te bevelen. Wij waren er in de maand mei 2009 Temperatuur ongeveer 30 graden!
wij gaan nog eens terug, we waren heel tevreden van de bediening, het eten, de ligging, het weer. Jammer genoeg ben ik de kamernummer vergeten want wij hadden een heel ruime hoekkamer die heel verzorgd en netjes was. Je hoort er inderdaad veel Engels praten maar dat stoort ons niet in het minst.
Soort hotel
Adults only | Beschikbaar |