8.1FantastischScore uit 90 reviews

• Aan zee

8.1FantastischScore uit 94 reviews

Mooie vakantie
Door Tom Eikenboom op 05-10-2022

Twee mooie weken gehad, met prachtig weer in een op het oog schitterend hotel. Een mooie gerenoveerde kamer met airco en balkon met uitkijk op het zwembad. De kamers zijn wel wat gehorig (evenals de airco), maar netjes uitgevoerd. Dagelijkse worden de bedden opgemaakt en elke 3/4 dagen nieuw linnen. Het hotel zelf ligt wel wat ver van alles af. Een huurauto is eigenlijk wel een must. De service en bediening is prima, vriendelijk en toegankelijk personeel. Het zwembad is wel wat klein en het is wel elke morgen een ratrace om handdoekjes te leggen. Iets waar we niet aan mee deden. Mede hierom lagen wij meestal aan het strandje net naast het hotel, een paradijsje. Veel Engelse gasten overigens, en ook wel wat op leeftijd. Het eten is gevarieerd, wisselt iedere dag met een mix van lokale gerechten en Europese gerechten. Overall een prima vakantie, maar ik denk niet dat we nog een keer terug gaan.

Prima hotel! Maar wel met veel trappen!
Door Werksma op 18-09-2019

Mooi gelegen hotel aan zee met prachtig uitzicht! Wij hadden een kamer met uitzicht op zee(wel aan te raden) overige kamers uitzicht zwembad of hotelkamers. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Bedden zijn goed. Bij het hotel is geen strand er is een klein druk strandje naast het hotel waar je voor een bedje moet betalen. In zee zwemmen kan wel via stenen trappen kom je op een vlonder waar je de zee in kan. Auto huren is wel aan te raden bij het hotel is niet veel te doen. Animatie slecht! Een nadeel vonden wij dat er rondom het hotel de gehele dag een vieze rioollucht hangt dus ook als je buiten eet.

Super vakantie
Door David op 29-08-2019

Ons verblijf was uitstekend in dit bijzonder gastvrij hotel. De oprechte vriendelijkheid van al het personeel (bar, receptie, zaal) maken dit een sentido waardig hotel. Elke vraag wordt met de glimlach beantwoord en als er dan toch een klein probleempje is, wordt dit binnen de kortste keren opgelost. De prachtige ligging met overal zeezicht is een groot pluspunt. De infinity pools zijn echt ideaal om rustig te zwemmen. Dit eerder kleinschalig hotel voelt nooit druk aan. De kinderen kunnen zicht uitleven in de main pool en een mooi waterpark is op wandelafstand in Tsilivi! Het eten is zeker voldoende gevarieerd en bijzonder lekker!

Zeer verzorgd hotel
Door Lafaut Christine op 15-07-2019

Extra aandacht voor dieet. Gluten en lactosevrije producten voorhanden. Zeer vriendelijk personeel. Rustig hotel. Kraaknet. Zalig om te snorkelen rond de pier.

Voor ons geen herhaling ,niet Sentido waardig
Door W op 17-05-2019

Kamers zijn gedateerd en klein, vond het geheel niet in de verwachting van een Sentido hotel. Eten eenzijdig en weinig variatie,schoonmaak kamers kan beter , geen bedwissel gehad.locatie wel erg mooi

Super hotel
Door Fam. Schalkers op 25-01-2019

Prachtig hotel en een mooie uitvalbasis op het schitterende eiland Zakynthos. Het eten is echt iedere dag gevarieerd en van goede kwaliteit. Ons zoontje (3) heeft zich prima vermaakt in het kinderbad. Ook voor volwassenen zijn de infinity pools een aanrader. De service is zeer goed, wij gaan in mei 2019 weer.

Soort hotel
Strandhotel