/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-dev%2Fvaknl_legacy%2F18169%2F29_4.webp)
Contessina
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
heel lekker eten. niet heel erg grootschalig, maar voor ieder wat wils. Niet extreem veel toetjes maar daar hebben we zelf geen last van gehad. Cocktails zijn ook geweldig! Zwembad is schoon en het is zo’n 2 minuten lopen naar het strand wat ook heerlijk is. Sommige ligbedjes zijn een beetje doorgezakt waardoor je de beugel erg voelt, maar er zitten ook zeker goede ligbedden tussen. Erg mooie kamers en ze worden erg goed schoon gemaakt. Badkamer hetzelfde geval! En niet te vergeten het personeel, ze proberen een leuk praatje te maken en zijn erg vriendelijk! Top hotel
Prachtig recent gerenoveerd hotel (en men stopt echt nog niet). Met een fantastisch team in de keuken. Echt zeer lekker eten op elk uur van de dag, uitgebreide keuze en goed warm geserveerd. Ook de outdoor bbq met speenvarken en kip a/d grill werd door ons bijzonder gesmaakt. Het personeel (jonge mensen) zijn super vriendelijk en dienstbaar.
Gezellig familiehotelletje. Kamers waren basic maar proper. Ligging op honderd meter van de zee was een pluspunt. Minpunt was het ontbreken van enige kinderanimatie, behalve die ene avond wanneer de clown langskwam om 21 uur. Het eten was goed, zonder meer. Ideaal voor mensen die van rust houden zonder zich zorgen te maken (te ergeren) voor de medemens in het hotel. Het zwembad werd goed onderhouden, het personeel was uitermate vriendelijk.
Er was niks goeds aan !! We waren blij dat we naar huis gingen !! Kleine kamers die zogenaamd gerenoveerd waren,was nog steeds ouwe meuk !! Klein vies zwembad. Klein zitje savonds waar lang niet iedereen kon zitten. Heel armoedig hotel . Zeker geen 4 sterren waard ,hoogstens 2 sterren. Prijs /kwaliteit verhouding totaal uit zijn verband!! Vreselijke straat waar het hotel aan grensde met een paar winkeltjes maar en het strand heel toeristisch. KORTOM NOOIT MEER !!!
Rustig gelegen familiehotel. Eten griekse keuken, maar weinig keuze. Personeel super vriendelijk. Kamers proper maar basic. Kort gelegen bij mooi strand (parosol en 2 ligstoelen voor maar 7€/ganse dag. TIP: boek vooraf je excursies bij NEFIS travel. Fantastische organisatie met topgidsen, aan zeer voordelige prijzen tov touroperator. kan makkelijk vooraf geboekt worden via internet
Wat een super vakantie écht top Wij kwamen er in een warm bad Hele lieve mensen het personeel, van klusjesman receptie keuken bar.. tot aan de hoogste functie. Iedereen werkt zich de blub voor jou! Zodat jij een pracht vakantie hebt...Ze blijven het hotel verbeteren én opknappen chapeau! Voor ons doen hadden we een heerlijke kamer, veel schaduw, waar we om gevraagd hadden. Uitzicht op bloeiende Oleanders en vlinders Heerlijk zwembad. Wel voor het eerst van mijn leven na 5 dagen geen plek voor ligbed, zelf handdoek neergelegd, was verleden jaar niet zo. Het eten is uitzonderlijk lekker en goed en gezond, veel komt van eigen farm. Heerlijke drankjes,van échte merken o.a. frisdrank! Het ligt op loopafstand van het beroemde strand waar de Logger Head schidpad zijn eieren legt. Een prachtig eiland zie de foto's van het hotel en excursies
We willen zo wel terug heimwee :) Groetjes Elene :) en M
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |