Laagste prijsgarantie
7.9GoedScore uit 243 reviews
    Ruimte
    Natuur

Over Garden of Eden

Ontdek de ultieme vakantie-ervaring bij Garden of Eden! Gelegen op een steenworp afstand van het sprankelende strand en voorzien van adembenemende zwembaden, biedt dit hotel de perfecte mix van ontspanning en avontuur. Laat je verleiden door de zon, het zand en ongeëvenaarde hotelvoorzieningen.

De Ligging

Garden of Eden bevindt zich in het charmante Kalamaki, slechts 800 meter verwijderd van het strand. Deze locatie is ideaal voor vakantiegangers die houden van zon, zee en strand. Kalamaki is gemakkelijk bereikbaar en biedt naast prachtige stranden ook diverse bezienswaardigheden. De nabije omgeving is perfect voor ontdekkingstochten en het stadscentrum is nooit ver weg. Details over de afstand tot het vliegveld zijn niet voorhanden, maar Kalamaki is over het algemeen goed bereikbaar.

Garden of Eden blinkt uit met zijn prachtige faciliteiten die garant staan voor een onvergetelijk verblijf. Het hotel biedt kosteloze parkeerplaatsen voor vakantiegangers die met de auto komen. In de openbare ruimtes is internettoegang beschikbaar, perfect voor het delen van je vakantiefoto's. Het hotel beschikt over een sfeervolle tuin waar je heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast is er een tv-ruimte voor gezellige avondjes. Het zwembadengedeelte in de openlucht is een echte trekpleister, compleet met bubbelbad, zwembadbar/snackbar en een zonneterras voorzien van ligstoelen en parasols. Voor de actieve vakantieganger zijn er mogelijkheden zoals paardrijden en massagebehandelingen. Een disco zorgt voor avondvermaak. De 24-uurs beveiligingsdienst, autoverhuur, medische dienst, roomservice en wasservice maken de ervaring compleet.

Garden of Eden biedt een scala aan culinaire mogelijkheden. Begin de dag met een voedzaam ontbijt en ontdek de diverse gastronomische voorzieningen zoals het restaurant, koffiehuis en de bar. Voor de fijnproevers zijn er dieetgerechten en speciale menu's beschikbaar op aanvraag, zodat iedere vakantieganger kan genieten van maaltijden die aan hun wensen voldoen.

Houd er rekening mee dat de pakketreizen van Garden of Eden over het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving. Voor meer gedetailleerde informatie over specifieke verzoeken staan we graag tot uw dienst. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Boek eenvoudig met Zoover

Ruimte
    Natuur

Vreselijk overschat
Door Roel van Rossum op 09-05-2023

De reviews die we gezien hadden hebben ons doen besluiten hier te boeken, wat een deceptie!!!
We zijn zeer ongeïnteresseerd ontvangen, konden niets meer te eten krijgen terwijl er gezegd was dat de eigenaar/kok alles voor je zou doen.
Het aangeboden ontbijt bleek erg summier, zeker voor de €24, droge cake, niet gaar gekookt ei, 3 kleine sneetjes brood en vrijwel geen beleg.
De eigenaar heeft zich nooit voorgesteld, de “bedrijfsleider” had allerlei louche aanbiedingen voor excursies.
De hond van de eigenaar liep los rond en beet naar je kuiten, hij blafte dag EN NACHT!!!
De vele katten op het complex hadden allemaal niesziekte en er hing een constante penetrante lucht van kattenpoep en -urine in onze directe omgeving.
Kortom, ik zou er zeker niet boeken!!!

Heerlijk rustige plek met veel groen en rust
Door Jeroen op 04-09-2022

Mooi complex, veel groen in t park.
Echt een garden of eden.
Huisjes grieks ingericht geld ook voor de badkamer . Verwacht geen luxe, maar wel gezelligheid.
Phanos en zijn collega's kan je alles vragen. Lekker zwembad maar jacouzi is nog steeds stuk.
Airco aanwezig 12 euro per dag.
Klein heel klein winkeltje onder aan de straat voor brood en kleine dingen.
Strand en centrum Dicht bij, geld ook voor eet gelegenheden.
Veel poesen op t park, wij vonden dit gezellig maar weetniet of dat voor iedereen geld. Park Hond lou lou is ook heel aardig.

Fantastisch ♡
Door Esther Vis op 30-06-2022

Garden of Eden doet zijn naam  eer aan. Een heerlijk rustige omgeving, met mooie huisjes en prachtige tuin.
Wij hebben genoten van de rust en de gastvrijheid, die Panos, de eigenaar,
samen met zijn team ons bood. Panos wil graag dat je het naar je zin hebt en hij kookt heerlijk! Bij Thanos kun je terecht voor excursies en het vinden van mooie plekjes.  We zijn hem nog dankbaar voor zijn meedenken en oplossen.
Soula van "housekeeping" was een vrolijke vrouw. Ola kalá Soula?
Samen met Constatina hielden ze alles netjes.
We hebben genoten op ons terras van de prachtige tuin, de rust en zoals overal in Griekenland, de poezen, die hier 2 x per dag gevoerd werden.
Hou je van een gemoedelijke sfeer dan is deze plek zeer zeker de moeite waard.

Garden of Eden

Een mooi en rustig paradijsje.
Door J.Woudstra & GF Leenstra op 03-10-2019

Garden of Eden is kleinschalig. Allemaal los van elkaar staande huisjes met rondom mooie en goed onderhouden boompje en struiken. Ongeveer 10 minuten lopen van het drukke en toeristische Kalamaki. Voor rustzoekers ideaal en voor ons een klein paradijs. De eigenaar en personeel is heel aardig en behulpzaam Hoewel het interieur niet modern is te noemen is het wel erg knus. Alleen jammer dat de bedden zo hard zijn. Ook voor jongelui met kleine kinderen erg geschikt.

Oase van rust maar ook gezellig en sfeervol.
Door Barbara op 08-09-2019

Prachtige tuin met sfeervolle huisjes. Huisjes binnen Grieks ingericht, zeker schoon. Trap wat onhandig. Tuin als oase met heerlijk zwembad en fijne bar/ontbijthoek. Panos kookt s’avonds ook heerlijk. Strand en restaurants op loopafstand. Ook klein supermarktje op 5 min.

Gastvrij paradijs
Door Gonneke op 30-08-2019

Wat hebben we het hier fijn gehad. Kalamaki viel tegen, maar Garden of Eden daarentegen overtrof onze verwachtingen. Echt een klein paradijsje. Verwacht geen luxe. De huisjes zijn simpel, inderdaad soms wat gedateerd, maar van alle gemakken voorzien. Het parkje is klein, overzichtelijk en knus. Heerlijk zwembad en gezellig barretje, waar je heerlijk kan eten. Gemoedelijk en gastvrij. Zeer vriendelijke eigenaar en personeel.