Cavo d'Oro
- Airconditioning
- Kinderzwembad
- Sportfaciliteiten
Bekijk de beschikbaarheid
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie3 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamAll inclusivep.p. vanaf€ 832 Ga naar accommodatie3 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamAll inclusivep.p. vanaf€ 846 Ga naar accommodatie20 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselLogiesp.p. vanaf€ 496 Ga naar accommodatie10 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 424
- Shari27-06-2019
Wij komen hier zeker nog eens terug!
Opnieuw een fijn verblijf in Cavo D'Oro. Wij zijn hier twee jaar geleden geweest, maar zaten dit keer (onverwacht) in het geheel nieuwe gedeelte. Wat een luxe. Wij liepen vanuit onze kamer zo het zwembad in. Ideaal met twee kleine kinderen. Terwijl zij lagen te dutten, konden wij van de zon genieten. Enige nadeel vonden wij de harde matrassen. Het personeel is enorm vriendelijk en Zakynthos is een prachtig eiland. Echt een aanrader!
- Anita11-02-2019
Geweldig
Super verblijf! Wij hadden een all-inclusieve, persoonlijk vond ik al het eten heerlijk. Er is een ruim aanbod aan keuze. Strand is op loopafstand en de bushalte is letterlijk voor het hotel. Was heel makkelijk om op andere locaties te komen zoals zakynthos stad. Ook konden we vanuit het hotel excursies regelen. We hebben een boottocht gedaan om de zeeschildpadden te spotten en daarbij hadden we ook het geluk om wilde dolfijnen te zien zwemmen. Zakynthos is echt een geweldige vakantie bestemming en ik raad dit hotel aan iedereen aan.
- Hannie Jansen14-11-2018
Prachtig eiland hotel was prima!
Wij hebben ons prima vermaakt. Het is niet super de lux maar gewoon prima! 2 zwembaden een rustig zwembad met een mooi uitzicht naar de bergen en een wat drukker zwembad met muziek en animatie. Vlakbij winkeltjes en leuke restaurantjes. Ook het prachtige strand is op loopafstand en je kunt daar heerlijk vertoeven. 8 euro voor 2 bedjes met parasol. Het eten is gewoon prima het drinken erg zoet maar kun je aanmengen met water. Tip boek zelf je excursies bij de vele lokale aanbieders is meer dan de helft goedkoper dan bij je reisorganisatie. Het is een heel mooi eiland echt een aanrader.
- Ruud29-09-2018
Basic maar goed
- Ron van den Elskamp08-09-2018
Prima hotel
Keurig hotel. Eten meer dan oke. Kamers goed, schoon en goede bedden. Toilet/badkamer iets te krap. Zwembad prima onderhouden. Personeel vriendelijk. Animatieteam deed meer dan hun best om het de mensen naar de zin te maken. Frisdrankautomaat was mierzoet. Prima naar de zin gehad.
- Esther31-07-2018
Nooit meer naar deze accomodatie
Vond het een verschrikking. Kwaliteit van het eten en drinken zeer slecht, zwembad niet schoon. Kamers waren op zich netjes. Nieuwe lakens zou geen overbodige luxe zijn (waren stuk en sommige wat gelig). Eiland zelf heeft hele mooie plekken. We waren dan ook blij met onze auto. Ook het nabij gelegen Chrystal Beach hotel heeft een heerlijk zwembad, direct aan zee en je kunt daar tegen redelijke prijs bedjes huren.
- Jan stoop04-06-2018
Fantastisch
Fantastisch !!! Wij gaan 2x per jaar naar Kalamaki , nu eerste keer in cavo d oro Het was werkelijk genieten Kamers prima , mooie inloopdouche , matrassen wat hard , maar dat vindt je vaak due kant op . Personeel geweldig !! Eten superrrrrr Ontzettend genoten
Hotel Cavo d'Oro info
- 24-uurs receptieBeschikbaar
- HotelkluisBeschikbaar (1)
- Kleine supermarktBeschikbaar (1)
- WinkelsBeschikbaar (1)
- WasserviceBeschikbaar
- FietsverhuurBeschikbaar
- SpeelplaatsBeschikbaar
- ParkeerplaatsBeschikbaar
- TV kamerBeschikbaar (1)
- BadkamerBeschikbaar
- TweepersoonsbedBeschikbaar
- Thee- en/of koffiezetapparaatBeschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
- KinderzwembadBeschikbaar (1)
- Pool barBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- ParasolsBeschikbaar (1)
- Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
- DartsBeschikbaar (1)
- Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- ZonneterrasBeschikbaar (1)
- DuikenBeschikbaar (1)
- ZandstrandBeschikbaar
- Door weg gescheiden van strandBeschikbaar
Afstand in meters
- Strand0.1 km