Deze accommodatie heeft een score van 9
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Wasservice
E-mailadres | |
Adresgegevens | Kavos - Psarou Beach Meso Gerakari, 29100 |
Website |
Kavos Psarou
We zijn vanaf 03-06-18 t/m 17-06-18 met vakantie geweest in een studio van Kavos Psarou. Heel rustig gelegen, uitzicht over de zee. De gastvrijheid van Nikos en zijn moeder Kiki was fenominaal. Met raad en daad, tips ed hebben ze ons bijgestaan.
Zelfs de was werd voor ons gedaan. De lekkernijen door Kiki gebakken waren heerlijk en traditioneel gemaakt. Ook restaurant Lovos 2 km verderop is zeer aan te bevelen met de vriendelijke bediening en heerlijke traditionele gerechten voor een prijs die absoluut niet duur is.
Een plekje (als je van rust houdt) om terug te komen hetgeen we zeker van plan zijn. Bedankt Nikos en Kiki en tot ziens
Pluspunten:
De studio was prima, groot genoeg voor 2 personen. Balkon met uitzicht op zee vanaf onze studio was heel mooi (1e verdieping). De ontvangst en hartelijkheid van Nikos en zijn moeder zijn prima. Op ca. 5 minuten lopen is er een prima strand te vinden (blauwde vlag) en is de zee perfect! Psarou is klein en heeft weinig faciliteiten, voor rustzoeker in principe dus prima! Dus auto huren is wel noodzakelijk. Verder nog een aanrader, bij het strand (zoals hiervoor beschreven) is een prima restaurant met zeer vriendelijk personeel te vinden (Psarou taverna en studios)!
Minpunten:
De bedden waren niet super maar ook niet slecht, binnenkort maar eens de matrassen vervangen lijkt geen overbodige luxe. De douchecabine is niet groot. Het is een gehorig complex, jankende kinderen en geschuif met meubilair is écht storend (voor de nachtrust). Bij het complex is op korte loopafstand een privé strand maar dat ligt vol met kiezels dus niet echt uitnodigend. Tot slot, de internet verbinding is instabiel. Wifi wordt gratis aangeboden maar is matig.
Vanuit de bungalow een geweldig uitzicht, je komt helemaal tot rust. Mooie bungalow, geweldig ontvangst. Via de mail werd direct iedere vraag beantwoord.Direct bij hen geboekt. De foto's op hun website kloppen helemaal. Klein stukje lopen en je kunt heerlijk zwemmen, in oktober nog een heerlijke temperatuur. Je kunt er goed wandelen, dichtbij goede restaurantjes met geweldig eten. Op Zykanthos is er veel te zien en te doen. Geweldige natuurschoon. Huur wel een auto. De eigenaars zijn heel erg vriendelijk, geen enkele vraag is teveel. Door de crisis kon je er nog niet ontbijten (ruimte was nog niet klaar) maar in de buurt zijn voldoende winkels. Wij hebben zelfs dolfijnen gezien vanaf ons terras. Voor het eerst gezegd dat we hier nog een keer terug willen komen. Enig nadeel zijn de muggen, je moet dus 's avonds naar binnen. (vooral bij warm vochtig weer) maar wij namen dat voor lief.
Kavos Psarou
Kleinschalig complex in een olijfboomgaard aan zee. Wel handig om een auto te huren om het eiland te verkennen. Je moet er heen gaan als je een rustige, mooie plek zoekt buiten de toeristische plaatsen. In de buurt zijn voldoende mooie strandjes en eigenaresse Kiki vertelt je waar de mooiste plekken op het eiland te vinden zijn. Haar gastvrijheid en hartelijkheid zijn fenomenaal. Niets is haar te veel en ze doet alles om ervoor te zorgen dat je het naar je zin hebt. Alles wordt goed schoongemaakt en het is een ruime, gezellige accommodatie. Het strandje bij het complex is kiezel, op loopafstand ligt een klein zandstrandje, maar in de buurt liggen mooiere strandjes die eenvoudig met de auto te bereiken zijn. Het is een heerlijke, rustige plek met veel leuke tavernes in de buurt waar je prima kunt eten, zoals bv aan bovengenoemd zandstrandje. Het is geen plek voor pubers, maar wel voor rustzoekers.